Ανακοίνωση της SCA για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Ανακοίνωση της SCA για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Στην Ταϊβάν, το Νοέμβριου του 2021, θα διεξαχθούν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Roasting, Coffee In Good Spirits και Latte Art.

 

Και ενώ το 2020 κλείνει χωρίς την διεξαγωγή των Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων λόγω της Covid-19, η Specialty Coffee Association (SCA) σε πρόσφατη ανακοίνωση της, έκανε γνωστή την δεύτερη χώρα που θα διοργανώσει τα Πρωταθλήματα του καφέ για το 2021. Να σας θυμίσουμε ότι στην χώρα μας και μάλιστα στην Αθήνα, έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν εκείνα των Barista, Brewers Cup, Cup Tasters και Cezve / Ibrik σε συνδυασμό με την εκδήλωση World of Coffee.

 

Στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, ΤαΪπέι, λοιπόν, θα γίνουν τα υπόλοιπα Πρωταθλήματα, δηλαδή εκείνα του Roasting, Coffee In Good Spirits και Latte Art. Στις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή από 19-22 Νοεμβρίου 2021, θα διεξαχθεί και η Διεθνής Έκθεση Καφέ στο εκθεσιακό κέντρο Nangang στο ανατολικό άκρο της Ταϊπέι η οποία το 2019 συγκέντρωσε περισσότερες από 20.000 επισκέψεις σε διάστημα τριών ημερών, με τη συμμετοχή 795 εκθετών.

 

Επίσης σύμφωνα με την SCA σε όλα τα Πρωταθλήματα του 2021 θα διαγωνιστούν οι εθνικοί νικητές του 2020 καθώς αυτά της φετινής χρονιάς ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας.