Variations Italia: η νέα limited edition από την Nespresso

Variations Italia: η νέα limited edition από την Nespresso

Οι νέες κάψουλες περιορισμένης κυκλοφορίας από την Nespresso μας συστήσουν παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις τοπικών γλυκισμάτων.

 

Οι Limited Edition ποικιλίες της Nespresso είναι πλέον μια αγαπημένη συνήθεια που όλοι όσοι αγαπούν τον καφέ και τις κάψουλες, περιμένουν κάθε φορά να τις ανακαλύψουν. Αυτή την φορά η σειρά Variations Italia, αποτελείται από τρία διαφορετικά χαρμάνια, μας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψουμε πως οι καφέδες της Nespresso συνδυάζονται με ιταλικές γεύσεις. Έτσι, λοιπόν ο Amaretti Flavour έχει ζωηρό φρουτένιο προφίλ που συμπληρώνεται από νότες αμυγδάλου και βανίλιας, στρωμένες με τον παρατεταμένο χαρακτήρα των δημητριακών της Νότιας Αμερικής. Ο Torta di Nocciole Flavour συμπληρώνει τη μακρά σε διάρκεια γεύση δημητριακών μαζί με νότες από ψημένο φουντουκιού και βανίλιας. Και τέλος ο Il Caffè, χαρμάνι καφέ  από Washed Robustas Βιετνάμ-Ινδονησίας και Arabica Κολομβίας ξεχωρίζει για τη βελούδινη γεύση, το έντονο καβούρδισμα και τα ψητά δημητριακά.

 

Παράλληλα με την νέα συλλογή καφέδων, η Nespresso παρουσιάζει και μια σειρά οικιακών αξεσουάρ καφέ. Έτσι συνεργάστηκε με την γνωστή Μιλανέζα σχεδιάστρια Federica Biasi, η οποία ετοίμασε τη νέα συλλογή Lume. Ο φίνος σχεδιασμός και το λευκό ματ φινίρισμα δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας, κάνοντάς το ιδανικό δώρο για τους λάτρεις του καφέ. Η Federica Biasi έχει επίσης σχεδιάσει ένα συνοδευτικό αξεσουάρ αποθήκευσης καψουλών, το Lume Mia, που αναζητά μια θέση στον πάγκο της κουζίνας.