Επάνδρωση του υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος της Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε.

Επάνδρωση του υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος της Segafredo Zanetti Ελλάς Α.Ε.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την ανάπτυξη και την ανοδική της πορεία η Segafredo Zanetti Α.Ε. στο δίκτυο διανομής καφέ και στη Βόρεια Ελλάδα. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, η Segafredo παραμένει πιστή στα πλάνα της και εξελίσσεται, επαναπροσδιορίζοντας τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων στην ελληνική αγορά.

 

Εντείνοντας το νέο και δυναμικό επενδυτικό πλάνο που εστιάζει στους ανθρώπους της εταιρίας, η Segafredo πρόσφατα ανανέωσε την ομάδα πωλήσεων της Βόρειας Ελλάδας, εμπλουτίζοντάς την με 2 νέα στελέχη, των Αντώνη Γκότσικα και τον Γρηγόρη Κορεστή.

 

Ο Αντώνης Γκότσικας, με σπουδές Marketing & Business Administration κατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων. Οι γνώσεις που έχει αποκομίσει από θέσεις ευθύνης σε γνωστές εταιρίες εμπορίας και διανομής καφέ της Κεντρικής Μακεδονίας, θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια στην ομάδα πωλήσεων της Segafredo. Ο Γρηγόρης Κορεστής με πτυχίο Χημικού, έχει και αυτός πολυετή εμπειρία στο χώρο της καφεστίασης από διάφορες θέσεις. Έχει υπάρξει υπεύθυνος καταστημάτων franchise στη Βόρεια Ελλάδα για γνωστή αλυσίδα Cafe, ενώ υπήρξε και ιδιοκτήτης καφέ, αλλά και συμμετείχε ως επιχειρηματίας σε αντιπροσωπεία καφέ στη Θεσσαλονίκη. Τέλος έχει εργαστεί και ως υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου και λειτουργίας σε αλυσίδα καφεστίασης.

 

Η εμπειρία, η γνώση, το ήθος και η αγάπη για τον καφέ των νέων μελών της οικογένειας, συνεισφέρουν στις συνεχείς δράσεις και ενέργειες που οδηγούν την εταιρία στην πρώτη επιλογή στις καρδιές και στα φλιτζάνια των καταναλωτών και των επιχειρηματιών της καφεστίασης.

 

Άλλωστε, ένα από τα σημεία διαφοροποίησης της Segafredo σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που την διατηρούν στην πρώτη θέση διεθνώς, είναι και η επένδυση σε δυναμικές συνεργασίες με ανθρώπους που γνωρίζουν την αξία του καλού καφέ. Ανθρώπους που προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων, αλλά και aftersales και συμβάλλουν με τις υπηρεσίες αυτές στην προώθηση ενός προϊόντος  εξαιρετικής ποιότητας, εγγυημένης από τον καρπό μέχρι το φλιτζάνι, όπως μόνο η Segafredo Zanetti ξέρει να κάνει.