Η εταιρεία Haskos – Caffe Luigi ΕΠΕ «ανεβαίνει» Βόρεια Ελλάδα!

Η εταιρεία Haskos – Caffe Luigi ΕΠΕ «ανεβαίνει» Βόρεια Ελλάδα!

H εταιρεία Haskos – Caffe Luigi ΕΠΕ συνεχίζει την ανάπτυξή της σε όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη έμφαση στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Ιδρύοντας νέο γραφείο – show room – Caffe’ Luigi Academy, σε απόλυτη συνεργασία πάντα με το υφιστάμενο δίκτυο αντιπροσώπων τους. Επικεφαλής είναι ο κ. Γιουπάκης Γεώργιος.  

 

Ο Γιώργος Γιουπάκης είναι 39 ετών και κατάγεται από τα Γιαννιτσά. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από 17 χρονών εργάζεται στον χώρο της εστίασης, και η ενασχόληση του με τον καφέ είναι το μεγάλο του πάθος. Ξεκίνησε πριν 17 χρόνια ως Πωλητής και στη συνέχεια ανέλαβε την ίδρυση υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνοντας την θέση του Διευθυντή Βορείου Ελλάδος σε Πολυεθνική Εταιρεία. Εμπνευσμένος από την ομάδα της Haskos – Caffe Luigi ΕΠΕ, φέτος, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, επιλέγοντας να αναλάβει τη θέση του Business Development Manager στην Caffe’ Luigi, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία Espresso στην Ελλάδα.

 

 

Η εταιρία , σε δύσκολους καιρούς, συνεχίζει να επενδύει αποφασιστικά σε άξιους ανθρώπους, εργατικούς, ικανούς και έντιμους!!