Ο CAFFÈ L’ANTICO λανσάρει το νέο του e-shop

Ο CAFFÈ L’ANTICO λανσάρει το νέο του e-shop

O CAFFÈ L’ANTICO λανσάρει το νέο του ηλεκτρονικό κατάστημα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών εκπληρώνοντας τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

 

Ο CAFFÈ L’ANTICO μέσω της νέας υπηρεσίας του, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα eshop.goddcoffee.gr, προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν πλέον ηλεκτρονική πρόσβαση στην ευρεία γκάμα των προϊόντων που διαθέτει.

 

Κάψουλες συμβατές με Nespresso και Lavazza, pods, καφέ αλεσμένο, μόκκα και σε κόκκο, μονοποικιλιακοί για τους πιο εξεζητημένους πελάτες, τσάι και σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις, καθώς και αξεσουάρ καφέ εύκολα και γρήγορα με αποστολή στο χώρο τους.

Η παραγγελία online πραγματοποιείται με άνεση, ταχύτητα και ασφάλεια μέσα σε ένα όμορφο, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον e-shop.

Ο CAFFÈ L’ANTICO με εμπειρία ενός αιώνα, εξελίσσει την παράδοση και φέρνει premium προϊόντα, μεταφέροντας τη μοναδική εμπειρία του αυθεντικού Ιταλικού espresso στην πόρτα του πελάτη.

 

Η εμπειρία του CAFFÈ L’ANTICO υπερβαίνει τη γεύση. Η ιστορία ξεκινά το 1490 στο κάστρο Montecuccoli degli Erri στη Μόντενα της Ιταλίας, στο οποίο φιλοξενήθηκε και η κατοικία του Ναπολέοντα Γ’ το 1856. Αυτό το κάστρο του 15ου αιώνα είναι το οικογενειακό σπίτι της οικογένειας του CAFFÈ L’ANTICO και αποτελεί το σύμβολο της Εταιρείας. Πρόκειται για coffee roasters τέταρτης γενιάς. Η πολυετής εμπειρία εγγυάται πλούσια, πλήρη και γεμάτα σώματα χαρμάνια με σταθερά χαρακτηριστικά από την παραγωγή έως την κατανάλωση στο σπίτι ή στο αγαπημένο σας κατάστημα.

Τώρα απολαύστε τον CAFFÈ L’ANTICO εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας μέσω του eshop.goddcoffee.gr