Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στο Συνέδριο του Economist

Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγός στο Συνέδριο του Economist

O CAFFÈ L’ANTICO συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο του Economist, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μία απολαυστική εμπειρία LatteArt.

 

Το συνέδριο  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 στο ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi και είχε ως θέμα του το φαινόμενο της γήρανσης του πληθυσμού, τον αντίκτυπό του, αλλά και την νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μέσα από την πανδημία τίθενται στον πυρήνα του συνεδρίου.

 

Ο CAFFÈ L’ANTICO, διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ ασυναγώνιστο: ορισμένα επιλεγμένα ποιοτικά χαρμάνια, έτσι δομημένα, ώστε να διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, που καβουρδίζονται με φροντίδα και διαθέτουν την εμπειρία ενός αιώνα.

 

O επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας και διανομέας, στην Ελλάδα και την Κύπρο του καφέ espresso CAFFÈ LANTICO είναι η εταιρεία GODDCOFFEE καθώς και όλων των συναφών προϊόντων του για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον CAFFÈ L’ANTICO και την GODDCOFFEE

επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.goddcoffee.gr