Η CoffeeBerry λανσάρει τη νέα της καμπάνια #Coffeedifferent

Η CoffeeBerry λανσάρει τη νέα της καμπάνια #Coffeedifferent

Η νέα επικοινωνία της CoffeeBerry θα μας κάνει να θέλουμε να τη δούμε ξανά, ξανά και ξανά.

 

Με σκοπό να μας ταρακουνήσει, με μια αλήθεια που μιλάει βαθιά μέσα μας, η CoffeeBerry «παίζει» με τις επαναλαμβανόμενες ρουτίνες που όλοι ζούμε καθημερινά και μας καλεί να ζήσουμε τα πράγματα διαφορετικά ή αλλιώς #coffeedifferent, που είναι και η υπογραφή της καμπάνιας.

 

Ακόμη ένα πρωινό που το ξυπνητήρι σού λέει να σηκωθείς. Ξανά στο ίδιο μποτιλιάρισμα.  E-mails, τηλέφωνα, συναντήσεις στο repeat.  Άλλη μια μέρα στο ίδιο μέρος, με τους ίδιους ανθρώπους. Νιώθεις ότι ζεις τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά. Μήπως ήρθε η ώρα να δεις τα πράγματα διαφορετικά;

 

Με 3Dαισθητική και εθιστική διάθεση, η fullversion του spot αλλά και τα 5 επιμέρους μικρά spots της CoffeeBerry χρησιμοποιούν κυρίαρχα αντικείμενα της καθημερινότητας, για να παρουσιάσουν αληθινές καταστάσεις ρουτίνας που βιώνει ένας άνθρωπος μέσα στη μέρα του.

 

Ξυπνητήρια που χτυπάνε, ρόδες αυτοκινήτων, διαγράμματα, στόχοι και καπέλα αναλαμβάνουν ρόλο πρωταγωνιστή για να μας θυμίσουν ότι ίσως είναι δύσκολο να αλλάξουμε τη μέρα μας, όμως ποτέ δεν είναι δύσκολο να αλλάξουμε τον τρόπο που τη ζούμε.

Η καμπάνια της CoffeeBerry είναι ήδη στον αέρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Απολαύστε την!  https://tinyurl.com/yabt9df9