To Athens Coffee Festival επιστρέφει

To Athens Coffee Festival επιστρέφει

Η μεγάλη και η πιο σημαντική έκθεση για τον καφέ, δίνει το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της για τις 26-28 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.

Όλα άρχισαν πριν από πέντε περίπου χρόνια, όταν το πρώτο AthensCoffeeFestival γινόταν πραγματικότητα. Ήταν μια όμορφη γιορτή που άφηνε μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Και έτσι έγινε. Από τότε κάθε τέλη Σεπτέμβρη –μόνο την πρώτη χρονιά πραγματοποιήθηκε τον μήνα Μάιο – στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στήνεται μια όμορφη γιορτή που πλημμυρίζει το κέντρο της Αθήνας με τα μεθυστικά αρώματα του καφέ.

Φέτος, αν και οι δυσκολίες είναι πολλές και οι συνθήκες πολύ διαφορετικές το AthensCoffeeFestival δίνει και πάλι ραντεβού στις 26 με 28 Σεπτεμβρίου στο γνωστό φυσικά μέρος, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Για την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ στους βασικούς άξονες της έκτος φυσικά από την ενημέρωση των νέων τάσεων και την διάδοση της κουλτούρας του καφέ, προσθέτετε και η ασφάλεια ασφάλεια τόσο των εκθετών όσο φυσικά και των επισκεπτών. Από το τριήμερο πρόγραμμα αυτή της γιορτής του πράσινου κόκκου δεν θα λείψουν τα masterclass, οι ομιλίες, οι γευστικές δοκιμές (cupping) του καφέ αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Όλοι, λοιπόν, οι λάτρεις του καφέ δίνουμε ραντεβού για τα τέλη του Σεπτέμβρη για ένα ακόμα φεστιβάλ με τις απαραίτητες προφυλάξεις.