SEGAFREDO Zanetti Ελλάς Α.Ε

SEGAFREDO Zanetti Ελλάς Α.Ε

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες, η νέα ιστοσελίδα της Segafredo Zanetti Ελλάς. Πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση www.segafredo.gr ξεκινάει η πλοήγηση στον κόσμο της Segafredo και ο περιηγητής μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει τις πληροφορίες που αναζητά για την εταιρία, τα προϊόντα, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Segafredo.

Με έμφαση στο ταξίδι στον κόσμο του καφέ από τη συλλογή του κόκκου μέχρι την απόλαυσή του στο φλιτζάνι, η ιστοσελίδα έρχεται να συμπληρώσει τη νέα πνοή της Segafredo Zanetti Ελλάς και να αναδείξει τον δυναμικό επαναπροσδιορισμό της θέσης της στην αγορά. Ως μια ολοκληρωμένη αλυσίδα «frombeantocup», ξεκινώντας από τη φυτεία και καταλήγοντας στα cafè, η Segafredo προβάλλει τη γνώση και την εμπειρία της στον επισκέπτη της νέας ιστοσελίδας.

Το νέο site είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο σύνολο των πληροφοριών της εταιρίας, ενώ με απλές κινήσεις μπορεί να γίνει γρήγορα η  μετάβαση από menuσε menu, καθώς ανά πάσα στιγμή είναι ορατές όλες οι διαθέσιμες υποσελίδες. Παράλληλα, προσφέρεται μια φόρμα επικοινωνίας μαζί με όλα τα στοιχεία της εταιρίας για την άμεση επικοινωνία με διαθέσιμους και καταξιωμένους εκπροσώπους της Segafredo.

Segafredo Zanetti Ελλάς  Α.Ε.