HORECA 7-10 Φεβρουαρίου 2020 METROPOLITAN EXPO

HORECA 7-10 Φεβρουαρίου 2020 METROPOLITAN EXPO

Coffee Events

Τα πάντα για τον καφέ

Μέσα από μία σειρά εισηγήσεων και workshops θα παρουσιαστούν και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης στο stage των Coffee Events, όλες οι καινοτομίες γύρω από την βιομηχανία του καφέ.

Σε μία εποχή που πλέον οι επιλογές σε ποικιλίες και brands καφέ είναι τεράστια αλλά και που η ανάγκη των επαγγελματιών του κλάδου της καφεστίασης για συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη είναι επιτακτική, τα Coffee Events της HORECA είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά ώστε παρουσιάσουν και να αναλύσουν όλες τις νέες τάσεις, πρωτότυπες τεχνικές ακόμα και τα καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μέσα από τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις τόσο επιτυχημένων επιχειρηματιών όσο και εξειδικευμένων baristas που θα γίνουν στο stage του Hall 1, οι επαγγελματίες του χώρου της καφεστίασης έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σωστά και υπεύθυνα για όλα όσα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην δουλειά τους στο άμεσο μέλλον.

Πέρα από τον εκπαιδευτικό κι ενημερωτικό χαρακτήρα, τα Coffee Events έχουν και δράση με τα πρωταθλήματα του SCA να δίνουν την ευκαιρία σε νέους και φιλόδοξους μύστες του καφέ να δείξουν τα ταλέντα τους μέσα από συναρπαστικούς διαγωνισμούς.

Κορυφαίοι barista στην μάχη του… καφέ

Οι διαγωνισμοί του SCA Greece και το 2020 θα είναι πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους μέσα από την 15η HORECA καθώς αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των Coffee Events. Στην σκηνή θα βρεθούν ταλαντούχοι baristas που θέλουν να ξεχωρίσουν και να διαγράψουν μία επιτυχημένη πορεία τόσο σε εντός όσο κι εντός ελληνικών συνόρων, καθώς οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ημιτελικοί και τελικοί των πρωταθλημάτων του SCA αναμένεται να μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον με τους best of the best να τα δίνουν όλα για την πρωτιά στις κατηγορίες Greek Barista, Brewers Cup και Coffee in Good Spirits. Το δε κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει… καφέ και θέαμα εμπλουτίζοντας παράλληλα τις γνώσεις του και παίρνοντας νέες ιδέες που μπορούν να φανούν πολύτιμες πάνω στις δικές τους επαγγελματικές/επιχειρηματικές δραστηριότητες.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Καφέ:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

10:00-13:15

Coffee in Good Spirits (Spirit Bar)

10:30-17:15

Brewers Cup (Compulsory)

 

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

10:00-15:00

Coffee in Good Spirits (semifinals)

10:30-17:15

Brewers cup (semifinals)

 

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

10:10-13:40

Coffee in Good Spirits (finals)

10:30-13:15

Brewers cup (finals)

 

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου

10:20-15:40

Barista (finals)