H Pret A Manger “κατεβαίνει” στη Μεσόγειο

H Pret A Manger “κατεβαίνει” στη Μεσόγειο

Nέα καταστήματα σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία

 

Η βρετανική εταιρεία Pret A Manger με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία με την Chef Express, την εταιρεία που διαχειρίζεται όλες τις δραστηριότητες τροφοδοσίας του Ομίλου Cremonini, για την κυκλοφορία του brand στην Ιταλία. Τοποθετημένο στην αίθουσα αναχωρήσεων του πρόσφατα ανακαινισμένου Terminal 2 του αεροδρομίου Malpensa του Μιλάνου, το νέο κατάστημα παρείχε 25 νέες θέσεις εργασίας και είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη και Σάββατο από τις 4 π.μ. έως τις 21:30 και την Παρασκευή και την Κυριακή από τις 4 π.μ. έως τις 22:00.

 

«Γνωρίζουμε ότι η Pret έχει μεγάλους θαυμαστές στην Ευρώπη, οπότε χαίρομαι που φέρνoυμε τα φρεσκοφτιαγμένα τρόφιμα και τον βιολογικό καφέ μας σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε όλη την ήπειρο. Η κυκλοφορία στην Ιταλία είναι μια μεγάλη στιγμή για εμάς και κάτι που προσωπικά περίμενα με ανυπομονησία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Chef Express για να μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε την εμπειρία Pret στους ανθρώπους στο Μιλάνο πρώτα και μετά σε όλη τη χώρα», ανέφερε ο Πάνος Χρήστου, Διευθύνων Σύμβουλος της Pret A Manger.

 

Τρία ακόμη νέα καταστήματα προγραμματίζονται να λειτουργήσουν μέχρι το τέλος του έτους, συμπεριλαμβανομένου ενός δεύτερου καταστήματος στον τερματικό σταθμό 1 του αεροδρομίου και δύο ακόμη στην πίστα Grandi Stazioni Retail.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Pret A Manger για να φέρουμε την πιο διάσημη αλυσίδα φρέσκων τροφίμων και βιολογικού καφέ στην Ιταλία. Η οικογενειακή μας προσέγγιση και αξίες, σε συνδυασμό με σχεδόν 40 χρόνια ιστορίας και την πολύτιμη τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε σε όλα τα κανάλια, αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας στον τομέα της εστίασης στην Ιταλία. Με αυτή τη νέα συμφωνία, η οποία προσθέτει στις συνεργασίες μας με τα McDonald’s και Wagamama, η Chef Express επιβεβαιώνεται ως ο ιδανικός συνεργάτης για την πολυκαναλική ανάπτυξη διεθνών εμπορικών σημάτων στην Ιταλία», δήλωσε ο Cristian Biasoni, Διευθύνων Σύμβουλος της Chef Express.

 

Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στο φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης της Pret να διπλασιάσει το μέγεθός της, με την επέκταση σε νέες χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Ιταλία γίνεται η όγδοη χώρα στην οποία λειτούργησε η Pret από τότε που ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επεκταθεί σε πέντε νέες αγορές μέχρι το τέλος του 2023.

 

Η εταιρεία διαθέτει πλέον σχεδόν 70 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου, της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Ιρλανδίας. Έχει επίσης ανακοινώσει σχέδια για άνοιγμα καταστημάτων σε Πορτογαλία και Ισπανία.