Angostura Tiki Week: Eπιστρέφει για 7η χρονιά, σε όλη την Ελλάδα με αγαπημένα Angostura Tiki Cocktails

Angostura Tiki Week: Eπιστρέφει για 7η χρονιά, σε όλη την Ελλάδα με αγαπημένα Angostura Tiki Cocktails

Το πολυαναμενόμενο Angostura Tiki Week, o αγαπημένος εξωτικός θεσμός όλων, έρχεται και πάλι για να σηματοδοτήσει τον ερχομό του καλοκαιριού από την Beverage World.

 

Για 7η χρονιά, το Tiki Week επιστρέφει σε ακόμα περισσότερα σημεία, σε όλη την Ελλάδα, για δυο εβδομάδες! Μια ακόμα ευκαιρία για τους λάτρεις των Angostura cocktails να γιορτάσουν τα 200 χρόνια από την ίδρυση του Οίκου Angostura, του κορυφαίου παραγωγού ρουμιού από τα νησιά Τρινιδάδ και Τομπάγκο!

 

Κατά τη διάρκεια του Tiki Week, οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικά signature Angostura Tiki Cocktails έως και τις 20/6 σε 41 διαφορετικά μαγαζιά, σε 17 πόλεις της Ελλάδας και να «ταξιδέψουν» γευστικά στο Τρινιδάδ και Τομπάγκο από όπου κατάγονται τα premium rums και τα κορυφαία Angostura Bitters! Επιλέγοντας Angostura Tiki Cocktails, πέρα από τον αέρα και τις γεύσεις της Καραϊβικής, οι καταναλωτές μπορούν να μεταφέρουν το Tiki spirit στο σπίτι τους, κρατώντας δώρο το limited edition Angostura Tiki ποτήρι!

 

Φέτος, το Angostura Tiki Week ξεκινάει την Πέμπτη 6 Ιουνίου και την πανηγυρική έναρξη θα κηρύξει στις 20.30 ο Daniyel Jones, ο Angostura Global Brand Ambassador στο Opening Tiki Week Party που θα στηθεί στο Baba Au Rum, ένα από τα top cocktail bar του κόσμου! Μουσικές, εξωτικά κοκτεϊλ αλλά και εκπλήξεις θα δώσουν τον ρυθμό για το Angostura Tiki Week.

 

Και για όσους βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα Τiki Party στις 20.30 στο Bad Habit όπου θα φιλοξενηθούν pop up bars τριών αγαπημένων bars της Θεσσαλονίκης, του Cin Cin, του Blue Cup και του Θερμαϊκού φέρνοντας αέρα Καραϊβικής και προσφέροντας Angostura Tiki Cocktails.

 

Στο πλαίσιο του Tiki Week, θα διοργανωθεί και ένα Masterclass για επαγγελματίες του χώρου, από τον Global Brand Ambassador, Daniyel Jones, γύρω από τα μυστικά της Angostura και τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 07 Ιουνίου, ώρα 13:30, στο bar Noel, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τη λίστα των συνεργαζόμενων bars, μπορείτε να βρείτε στο angosturatikiweek.com

Μάθετε περισσότερα για το opening party της Αθήνας εδώ και εδώ για το party της Θεσσαλονίκης!

Ακολουθείστε την ελληνική σελίδα του Οίκου της Angostura στο Facebook και στο Instagram !