Το πιο εντυπωσιακό coffee event της χρονιάς στο Λονδίνο!

Το πιο εντυπωσιακό coffee event της χρονιάς στο Λονδίνο!

Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στην απόλυτη εμπειρία καφέ του Λονδίνου καθώς το London Coffee Festival επιστρέφει στο The Truman Brewery από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2024.

 

Με τις πόρτες να ανοίγουν από αύριο, αυτό το φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, με περισσότερες από 250 μάρκες παραδοσιακού καφέ και γκουρμέ φαγητού. Είτε είστε γνώστης του καφέ είτε λάτρης του latte art, κάτι ενδιαφέρον υπάρχει για όλους στο The London Coffee Festival.

 

Αφεθείτε σε απεριόριστες γευσιγνωσίες καφέ, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών μειγμάτων όπως το Mora Azul από τη Lavazza, που διατίθενται για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ζήστε την αληθινή τέχνη του καφέ στο The True Artisan Café, όπου ανεξάρτητοι λάτρεις και οραματιστές του καφέ συναντιούνται για να μοιραστούν καινοτόμες ιδέες και να δημιουργήσουν αποκλειστικά ροφήματα για τους συμμετέχοντες.

 

Μπείτε στο La Marzocco’s Roasters Village και σερβιριστείτε από μερικά από τα καλύτερα roasters στον κόσμο. Μουσική από πασίγνωστους DJ, ενδιαφέρουσες ομιλίες, events, αυτό το φεστιβάλ σφύζει από ενέργεια και ενθουσιασμό. Γίνετε μάρτυρας του απόλυτου τεστ δεξιοτήτων στο Coffee Masters 2024, όπου οι κορυφαίοι barista του κόσμου ανταγωνίζονται “σώμα με σώμα” για τον πολυπόθητο τίτλο.

 

Όμως ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί. Σαγηνευτείτε από τις μαγευτικές δεξιότητες των καλύτερων καλλιτεχνών latte στον κόσμο στο Latte Art Live και εξερευνήστε μια εμπνευσμένη επίδειξη καλλιτεχνικού ταλέντου από τον Artist in Residence.

 

Επιπλέον, μη χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την τελετουργία στο Brew School, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι 45 λεπτών στον κόσμο του καφέ.

Αιτήσεις συμμετοχής εδώ