Ελ. Μιχοπούλου, NESPRESSO PROFESSIONAL: Δίνουμε έμφαση στη βιωσιμότητα και την ποιότητα

Ελ. Μιχοπούλου, NESPRESSO PROFESSIONAL: Δίνουμε έμφαση στη βιωσιμότητα και την ποιότητα

Το “παρών” με ένα εντυπωσιακό περίπτερο έδωσε η Nespresso Professional στην διεθνή έκθεση ΗΟRECA 2024 που διεξήχθη τον Φεβρουάριο στο Metropolitan Expo.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Ελένη Μιχοπούλου, Exclusive Distributor της NESPRESSO PROFESSIONAL, μίλησε στον Νεκτάριο Νώτη (Founder της Notice Content & Services) για τις ενέργειες βιωσιμότητας της εταιρείας μέσα από το περίπτερό της.

 

“Δίνουμε έμφαση σε δύο πράγματα, στη βιωσιμότητα και την ποιότητα. Η Nespresso προσπαθεί με πάρα πολλές τεχνικές να μειώσει τον διοξείδιο του άνθρακα σε όλη την αλυσίδα. Έπειτα έχουμε ως στόχο την αποκατάσταση της βιοποικιλότητας, μέσω της προσπάθειας να φυτέψουμε όλα αυτά τα δέντρα που είναι η μοναδική αντίσταση στο περιβάλλον που θερμαίνεται. Ένας ακόμη στόχος είναι η αποκατάσταση της αναγεννητικής γεωργίας, τα σωστά φυτά στους σωστούς χρόνους, με τη σωστή αγρανάπαυση” είπε μεταξύ άλλων.

 

Πολύ σημαντικές για τη Nespresso Professional είναι οι κοινότητες και για αυτό φροντίζει να έχουν βιώσιμο τρόπο ζωής, να προστατεύονται από κινδύνους και να έχουν πρόσβαση σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες.

 

Τέλος, η εταιρεία εστιάζει πολύ και στο ζήτημα της ανακύκλωσης.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο: