Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ στα Coffee Business Awards

Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ στα Coffee Business Awards

Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας του καφέ και της καφεστίασης επέστρεψε ανανεωμένος για 5η συνεχή χρονιά!

 

Φέτος, τα Coffee Business Awards έριξαν τους προβολείς τους στην πρωταγωνίστρια του φετινού event, Κολομβία, ως την Τιμώμενη Χώρα των #coba23! Και, για πρώτη φορά, άνοιξαν την αυλαία για τον Τιμώμενο Καφέ της διοργάνωσης, που για το 2023 είναι… ο ελληνικός!

 

Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΜΕ, Παναγιώτης Μωραΐτης, (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης, CEO/Founder FRESH Μωραϊτης ΕΠΕ & FRESH Profi απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

 

Ο κ. Μωραΐτης επαίνεσε τον θεσμό των Coffee Business Awards, χαρακτηρίζοντάς τον ως μία σημαντική εκδήλωση με αξία που τιμάει και επισφραγίζει τις προσπάθειες, την αριστεία και την εξωστρέφεια των εταιρειών.

 

“Η σύνδεση της καφεστίασης και του εξοπλισμού είναι ζωτικής σημασίας. Ο εξοπλισμός αποτελεί ένα καίριο μέλος της βιομηχανίας, προσφέροντας την υποδομή των καινοτόμων προϊόντων” τόνισε.

 

Ο ΣΕΕΜΕ ιδρύθηκε τον Μάιο 2007 και μετρά 140 επιχειρήσεις-μέλη από όλη την Ελλάδα. εκπροσωπεί τη πλειοψηφία των κατασκευαστών, εισαγωγέων-αντιπροσώπων και εμπόρων σε όλον τον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Είναι μέλος στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο οποίος εκπροσωπεί τις πανελλήνιες κλαδικές ενώσεις τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και μεμονωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στην τουριστική οικονομία και καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων.

 

“Ο εξοπλισμός καθορίζει την ποιότητα. Με ενημέρωση, εκπαίδευση και συνέργειες, δημιουργούμε έναν ανθεκτικό κλάδο. Σύντομα θα λειτουργήσει η ΣΕΕΜΕ academy ώστε όλοι να ενημερώνονται έγκαιρα για τον κλάδο του εξοπλισμού”, τόνισε.

 

Τα Coffee Business Awards (#coba23) διοργανώνονται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr.

 

ΦΩΤΟ:

©Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

©Ελένη Παπαδάκη/PHOTOPRESS Θ&Α Αναγνωστόπουλοι