LAVAZZA και Τορίνο σε απόλυτο συνδυασμό

LAVAZZA και Τορίνο σε απόλυτο συνδυασμό

…στο τελικό τουρνουά τένις NITTO ATP Finals. Το Τορίνο φιλοξενεί το τελικό τουρνουά τένις Nitto ATP Finals, όπου η Lavazza κατά την διάρκεια των ζωντανών αναμετρήσεων του τουρνουά δίνει την δυνατότητα στους οπαδούς, να ενημερωθούν για την κουλτούρα του espresso.

 

Το Τορίνο για τρίτη φορά γίνεται η πρωτεύουσα του διεθνούς τένις, καθώς φιλοξενεί τους τελικούς αγώνες, Nitto ATP, όπου η Lavazza είναι Platinum Partner και θα υποστηρίζει την διοργάνωση μέχρι το 2025. Η Lavazza, επιστρέφει στο γήπεδο μαζί με τους τοπικούς και εθνικούς οργανισμούς και ανανεώνει τη δέσμευσή της, στην πόλη που αντιπροσωπεύει την παράδοση και το μέλλον της εταιρείας.

 

Οι δυο κόσμοι, του τένις και του καφέ της Lavazza, ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 2011 στα γήπεδα του Wimbledon.Φέτος, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στα κορυφαία τουρνουά τένις στον κόσμο, η Lavazza αναγνωρίζεται ως ο καφές των οπαδών του τένις, αφού σερβίρει 11 εκατομμύρια φλιτζάνια καφέ, ενώ προσεγγίζει ένα κοινό άνω των τριών εκατομμυρίων ανθρώπων.

 

«Ο συνδυασμός του αθλήματος του τένις, με την πόλη του Τορίνο, αποδεικνύεται ότι είναι αποδοτικό μοντέλο όπως προκύπτει φέτος, από την αύξηση του προβλεπόμενου αριθμού φιλάθλων, αποτελώντας θετική εξέλιξη για την πολιτιστική και οικονομική πτυχή της πόλης. Στη Lavazza πιστέψαμε και στηρίξαμε εξ’ αρχής αυτό το εγχείρημα, για αυτό υποστηρίξαμε την υποψηφιότητα της πόλης και συνεργαστήκαμε από κοινού με τις τοπικές και εθνικές αρχές. Γνωρίζουμε ότι αυτές οι διοργανώσεις είναι απαραίτητες, για μια διεθνή προοπτική. Άλλωστε κάθε χρόνο, διοργανώνουμε διάφορες πρωτοβουλίες με σκοπό να εμπλουτίσουμε την εμπειρία όλων των επισκεπτών. Ταυτόχρονα είμαστε οι πρώτοι που επενδύσαμε στον αθλητή Jannik Sinner ο οποίος έχει διακριθεί για το ταλέντο του και φέτος θα βρίσκεται εντός του γηπέδου και του ευχόμαστε να σημειώσει τις καλύτερες επιδόσεις και καλή επιτυχία» δήλωσε ο Marco Lavazza, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Lavazza.

 

Η “Nuvola” γίνεται πορτοκαλί

 

Σύμφωνα με τη Lavazza: “Για μας στη Lavazza το Τορίνο είναι η έδρα μας, και θεωρούμε ότι ο αθλητισμός έχει κοινά σημεία με την τελετουργία της δημιουργίας του καφέ εσπρέσο. Συγκεκριμένα πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός και η εμπειρία του καφέ, δημιουργούν συνδέσεις και ενθαρρύνουν την ανταλλαγή διαφορετικών εμπειριών, με στόχο την μέγιστη κοινωνική αλληλεπίδραση.

 

Βάσει της κοινής δύναμης και αξιών που μοιράζονται το brand και το τένις, η Lavazza επέλεξε κατά την διάρκεια του τουρνουά τένις Nitto ATP Finals, να διοργανώσει μια αξέχαστη συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στο Τορίνο, ανάμεσα στον Jannik Sinner, ενός από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και brand ambassador της Lavazza από το 2019, και των νούμερο ένα θαυμαστών του, τους Carota Boys.

 

Οι Carota Boys, οι έξι νέοι από το Revello, που από την πρώτη τους εμφάνιση ήταν ντυμένοι στα πορτοκαλί, υποστηρίχθηκαν από την Lavazza και τους δόθηκε πρόσβαση στα πιο διάσημα τουρνουά του κόσμου. Και πριν από λίγες ημέρες η εταιρεία έκανε το μεγαλύτερο όνειρο κάθε θαυμαστή τους πραγματικότητα, δίνοντάς τους, την απίστευτη ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά το είδωλό τους και να τον προκαλέσουν σε ένα γήπεδο τένις που στήθηκε ειδικά για την περίσταση, στη Nuvola Lavazza.

 

Η Lavazza δημιούργησε επίσης ένα ενδιαφέρον βίντεο που αφηγείται την ιστορία αυτής της αξιοσημείωτης εμπειρίας, μοιράζοντας τον ενθουσιασμό των Carota Boys με όλη την κοινότητα των φίλων του τένις”.

 

Τορίνο, τένις και εσπρέσο: Ο τέλειος συνδυασμός για τη Lavazza “A Modo Mio”

 

Η πρόκληση που έχει θέσει η A Modo Mio σε όλους τους λάτρεις του τένις είναι να ανακαλύψουν τους κανόνες παρασκευής του πραγματικού ιταλικού εσπρέσο στο Nitto ATP Finals Fan Village. Κατά τη διάρκεια του διεθνούς τουρνουά, στο Fan Village δίπλα στο Pala Alpitour, η Lavazza διοργανώνει το “Home of Masters”, στο A Modo Mio Club House που είναι αφιερωμένο στην πρωτοπορία της Lavazza σε σχέση με την παρασκευή και ποιότητα καφέ espresso. Στο χώρο αυτό, έχει δημιουργηθεί μια διαδραστική ψυχαγωγική εμπειρία που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τα μυστικά για να δοκιμάσει να φτιάξει τον τέλειο εσπρέσο καφέ στο σπίτι που χάρη στο σύστημα Lavazza A Modo Mio και την τεχνολογία Barista, όπου μπορεί να ανταγωνιστεί άμεσα το επαγγελματικό επίπεδο ποιότητας που μπορεί να καταναλώσει στη καφετέρια. Η δράση αυτή απηχεί το «αγωνιστικό» πνεύμα της διοργάνωσης του τένις, προσκαλώντας τους ανθρώπους να γίνουν Masters του ιταλικού espresso απαντώντας σε διασκεδαστικές ερωτήσεις. Εμπνευσμένοι από τους γρίφους που συναντά κανείς στα Escape Rooms, έχουν επινοηθεί διάφορα χρονικά κουίζ για να λύσουν οι συμμετέχοντες, με τη βοήθεια των στοιχείων που είναι κρυμμένα στο Home of Masters και την υποστήριξη έμπειρου προσωπικού, με στόχο να μάθουν τους κανόνες της Barista Technology ώστε να γίνουν οι master του ιταλικού εσπρέσο.

 

Με αυτή την πρωτότυπη διαδραστική εμπειρία, η Lavazza και το τουρνουά Nitto ATP Finals γίνεται και πάλι το σπίτι του ιταλικού εσπρέσο, ανοίγοντας τις πόρτες του σε όλους τους φίλους του τένις, και τους λάτρεις του καφέ.

 

Επιπλέον, όλοι οι φίλοι του τένις και οι λάτρεις του καφέ εκτός του Pala Alpitour μπορούν να προσπαθήσουν να γίνουν Masters του ιταλικού εσπρέσο, συμμετέχοντας στον ψηφιακό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετέχουν κορυφαίοι πρωταθλητές στο γήπεδο, αλλά και ο πρεσβευτής της Lavazza,Jannik Sinner καθώς και οι Carota Boys.