H επιτομή του athleisure με μία νότα καφέ, στα πόδια σου!

H επιτομή του athleisure με μία νότα καφέ, στα πόδια σου!

Με τον χειμώνα σιγά-σιγά να καταφθάνει, είναι καιρός να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα outfits, ως “ασπίδα” ενάντια στο κρύο.

 

Και πρώτα από όλα πρέπει να σκεφτείς τα κατάλληλα παπούτσια με τα οποία θα εξοπλιστείς. Είσαι λάτρης των φθινοπωρινών αποχρώσεων, του athleisure στιλ και του καφέ; Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται σε ένα και μόνο παπούτσι για τους απανταχού… hypebaristas.

Η Jordan της Nike ανακοίνωσε ένα νέο συνδυασμό χρωμάτων για το μοντέλο Air Jordan 1 Elements, που παραπέμπει σε έναν ζεστό καπουτσίνο με γάλα και κανέλα. Τα νέα έρχονται από το Hypebeast.com, που αναφέρει ότι το “Legend Coffee” είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο εμβληματικό high-top μοντέλο του brand.  Η νέα χρωματική παλέτα περιέχει την «άμμο, τον καφέ αλλά την ελιά» όλα σε ένα, καθώς αποτελούν τις κύριες αποχρώσεις του επάνω μέρους του παπουτσιού, που παραπέμπει σε μια χειμερινή μπότα αλλά με πιο σπορ, streetwear διάθεση. Το Legend Coffee Air Jordan 1 Elements διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Gore-Tex στο επάνω μέρος για να διατηρείτε τα πόδια σας στεγνά σε οποιοδήποτε χειμωνιάτικο τοπίο. Και καθώς γίνεται πιο σκούρο, το sneaker διαθέτει επίσης ανακλαστικές πινελιές 3M στο λογότυπο swoosh καθώς και στην ετικέτα της γλώσσας.

 

Υπολογίζεται ότι η τιμή του εν λόγω sneaker, αναμένεται στα 200 δολάρια, οπότε όσοι θέλετε να το έχετε στη συλλογή σας, καλύτερα να κάνετε οικονομία… Όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα, τα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους λιανοπωλητές και online στο Nike.com από τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.