Στις 15 Δεκεμβρίου τα Coffee Business Awards 2023

Στις 15 Δεκεμβρίου τα Coffee Business Awards 2023

Divani Apollon Palace & Thalasso και LiveOn Expo Complex

 

Η διοργάνωση-θεσμός του χώρου του καφέ και της καφεστίασης επιστρέφει δυναμικά! Ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας του καφέ και της καφεστίασης επιστρέφει ανανεωμένος για 5η συνεχή χρονιά!

 

Έπειτα από ένα δυναμικό καλοκαίρι, με αύξηση του τουρισμού και της κατανάλωσης, η σχέση μας με τον καφέ έγινε ακόμη πιο δυνατή! Απολαύσαμε νέες ποικιλίες καφέ σε αγαπημένα all-day beach bar δίπλα στο κύμα ή παραγγείλαμε από το κοντινό μας coffee shop μέσω της υπηρεσίας delivery, take away και drive through.

 

Αφουγκραστήκαμε και φέτος την ανάγκη να συνδυαστεί η απόλαυση του ποιοτικού καφέ με το socializing από τους λάτρεις του καφέ στην Ελλάδα, αλλά και τη «δίψα» για προβολή της σκληρής δουλειάς των εισαγωγέων καφέ, των roasters, των προμηθευτών εξοπλισμού και αναλωσίμων, των ιδιοκτητών αλυσίδων café και coffee shops.  Στην εκδήλωση θα απονεμηθούν συνολικά 88 κατηγορίες βραβείων σε 7 επιμέρους θεματικές ενότητες και τιμητικές διακρίσεις.

 

Όσες επιχειρήσεις ξεχώρισαν με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και αναζητούν την αναγνώριση που τους αξίζει καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους στα Coffee Business Awards 2023 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2023 (για roasters) και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου (υπόλοιπες κατηγορίες) στο ethosevents.eu επιλέγοντας τις κατηγορίες εκείνες που τις αντιπροσωπεύουν στον σύνδεσμο:

 

Coffee Business Awards 2023

 

Η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, αλλά και με παράλληλη online μετάδοση μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακής επικοινωνίας και εκδηλώσεων του ethosGROUP, και το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Coffee Business Awards 2023, όπως επίσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, LinkedIn και YouTube.

 

Coffee Business Awards 2023, 15 Δεκεμβρίου 2023
Divani Apollon Palace & Thalasso και LiveOn Expo Complex

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ανδρέας Μπάλτας, Digital Marketing Specialist, ethosGROUP
τηλ.: +30 210 998 4906
e-mail: baltas.a@ethosmedia.eu