O καλύτερος καφές για τον μεταβολισμό σου

O καλύτερος καφές για τον μεταβολισμό σου

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο μεταβολισμός δεν λειτουργεί σε όλους τους ανθρώπους το ίδιο.  Για κάποιους, λειτουργεί σαφώς πιο αργά από άλλους, και δυστυχώς ορισμένοι παίρνουν ευκολότερα κιλά.

 

Αν και είναι γεγονός ότι ο μεταβολισμός επιβραδύνεται ενώ μεγαλώνετε, υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να τον διατηρείτε σε… εγρήγορση. Η άσκηση, ο καλός ύπνος και η κατανάλωση περισσότερων τροφών που καίνε λίπος είναι μια μεγάλη βοήθεια. Μικρές προσαρμογές, όπως η αλλαγή των ροφημάτων που καταναλώνετε, μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο.

 

Όσον αφορά τον καφέ, η Lisa Young, PhD, RDN, συγγραφέας του End Full, Ende Slim, και διατροφολόγος ο καλύτερος καφές για το μεταβολισμό είναι ο καφές με γάλα χωρίς λιπαρά. «Τα τρόφιμα δεν αυξάνουν σημαντικά τον μεταβολισμό», παρατηρεί. “Ωστόσο, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να προσθέσετε στον καφέ για απώλεια βάρους είναι το γάλα χωρίς λιπαρά. Περιέχει πρωτεΐνη, είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και είναι πλούσιο σε ασβέστιο. Είναι επίσης αρκετά χαμηλό σε θερμίδες σε σύγκριση με την κρέμα γάλακτος” προσθέτει η διατροφολόγος.

 

Το γάλα χωρίς λιπαρά, γνωστό και ως άπαχο γάλα, παρέχει τις ίδιες πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα με το πλήρες ή το γάλα με χαμηλά λιπαρά, ενώ δεν έχει λίπος. Αυτό είναι καλό για όποιον προσπαθεί να βοηθήσει τον μεταβολισμό του. Σύμφωνα με το USDA, ένα φλιτζάνι γάλα χωρίς λιπαρά περιέχει πάνω από 8 γραμμάρια πρωτεΐνης και 325 χιλιοστόγραμμα ασβεστίου.

 

Τώρα ξέρετε τι καφέ πρέπει να πίνετε για έναν καλό σύμμαχο του μεταβολισμού σας!

 

Mε πληροφορίες από το Eat this, Not that!