Η Nestle Professional συμμετέχει στο World of Coffee 2023

Η Nestle Professional συμμετέχει στο World of Coffee 2023

Το World of Coffee 2023, η κορυφαία έκθεση παγκοσμίου εμβέλειας, που κάθε χρόνο ταξιδεύει σε μια διαφορετική πόλη, έρχεται φέτος στην Αθήνα, στο Metropolitan Expo από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου. 

 

Πρόκειται για μια έκθεση που αναδεικνύει τον specialty καφέ, και το coffee expertise ενώ παράλληλα το κοινό μπορεί να συμμετέχει σε δραστηριότητες και workshops, να παρακολουθήσει ζωντανές παρασκευές καφέ, καθώς και την διεξαγωγή τεσσάρων Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Καφέ. 

 

Η Nestlé Professional συμμετέχει με ποικιλία δράσεων και ενεργειών καθ’όλη την διάρκεια της έκθεσης, βασιζόμενη στα κυριότερα assets της: τα προϊόντα και τους ανθρώπους της. 

 

Επίκεντρο της παρουσίας της  θα αποτελέσει η καινοτόμος λύση καβουρδίσματος  Roastelier by Buondi Craft (Hall 3 – E35), αναδεικνύοντας στο κοινό της έκθεσης την εμπειρία και το coffee expertise που διαθέτει.

 

Το Roastelier by Buondi Craft βοηθάει ένα coffee shop να μετατραπεί σε roastery, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ και αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία κατανάλωσης. Επιτρέπει στα καταστήματα να καβουρδίζουν, μέσω των διαφορετικών διαθέσιμων προφίλ,  τα δικά τους 100% Arabica blends, σύμφωνα πάντα με τις εξατομικευμένες γευστικές προτιμήσεις κάθε μοναδικού καταναλωτή!

 

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί για το Roastelier by Buondi Craft μια ξεχωριστή ευκαιρία, καθώς θα επιτρέψει στους επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ να αλληλοεπιδράσουν και να κατανοήσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα της λύσης.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο του event θα διενεργηθεί – όπως κάθε χρόνο – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kαφέ σε Μπρίκι (Cezve/ Ibrik Championship). Σε αυτό το πρωτάθλημα οι διαγωνιζόμενοι με το προσωπικό τους στυλ και τεχνική υπογραμμίζουν την πολιτιστική παράδοση και τη μοναδική ιστορία της παλαιότερης μορφής προετοιμασίας του καφέ.

 

Ο αυθεντικός, ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος με το παραδοσιακό χαρμάνι, το μοναδικό άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση δίνει το παρών άλλη μία χρονιά ως υποστηρικτής του πρωταθλήματος. Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και ποιότητας και πάντα με γνώμονα την εξέλιξη, έχει χτίσει μία μακροχρόνια και σταθερή σχέση με τους επαγγελματίες του χώρου, σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο. «Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες».

 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brewers Cup που θα διεξαχθεί τις ημέρες της έκθεσης και όπου λαμβάνουν μέρος όλοι  οι νικητές των Εθνικών Πρωταθλημάτων, η coffee expert της Nestlé Professional, Σαβίνα Γιαγχιά, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Nestlé Professional.

 

Τέλος, η Nestlé Professional θα δώσει το παρόν και κατά την διάρκεια των ομιλιών και εργαστηρίων της Specialty Coffee Association που σκοπό έχουν να εμπνεύσουν και να εκπαιδεύσουν επαγγελματίες του χώρου. Έτσι, με τη συμμετοχή του Γιώργου Μακρόπουλου, Coffee Capability & Events Lead, και ένα διαδραστικό workshop με θέμα την συναισθησία και τον καφέ, παίρνει θέση ανάμεσα σε κορυφαίες ομιλίες και δείχνει την εξειδίκευση της στον χώρο της εκπαίδευσης.