Βlack Duck: Μία όαση στο κέντρο της Αθήνας

Βlack Duck: Μία όαση στο κέντρο της Αθήνας

Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, κρύβεται μια… Μαύρη Πάπια που μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της!

 

Το Black Duck είναι ένα καφέ-εστιατόριο-πολυχώρος που αγαπά κάθε είδους εκδηλώσεις, ένας χώρος φιλικός που θα αισθανθείς άνετα από την πρώτη στιγμή, με μια κατάφυτη αυλή, ιδανική για να χαλαρώσεις και να παρασυρθείς σε έναν άλλο κόσμο, γεμάτο με λουλούδια και πουλιά που τιτιβίζουν, ακούγοντας jazz, swing και soul.

 

Σερβίρει ναπολιτάνικο καφέ, του brand Moreno που μετρά 70 και πλέον χρόνια ζωής. Εκεί, μπορείς να απολαύσεις μια σειρά από λιχουδιές, είτε για πρωινό, είτε για brunch. Στον χώρο του εστιατορίου, προσφέρεται μεσογειακή, ελληνική και ευρωπαϊκή κουζίνα καθώς και πιάτα χωρίς γλουτένη, για χορτοφάγους και βίγκαν. 

 

Στον κήπο του Black Duck μπορείς μεταξύ άλλων να δοκιμάσεις αυγά À La Royale, πανω σε φρυγανισμενο ψωμακι με κρεμωδη σαλτσα μουσταρδας και καπνιστο σολομο, κοτοσαλάτα σε ψωμί brioche με πίκλα καρότου που συνοδεύεται από πράσινη ανάμικτη σαλάτα με vinaigrette βαλσάμικο, mini brioche με αρκετές επιλογές γέμισης καθώς και μια σειρά από πεντανόστιμα γλυκάκια που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο σου.

 

Δική μας συμβουλή, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την πανακότα, η απαλή της γεύση θα σε μαγέψει!