Make-a-wish… με την ΑΒΕΚ Βεκράκος

Make-a-wish… με την ΑΒΕΚ Βεκράκος

Η ΑΒΕΚ Βεκράκος συμμετείχε στον ετήσιο περίπατο του Make-a-wish Ελλάδος ως μεγάλος χορηγός Μια μεγάλη μέρα γεμάτη εκπλήξεις για ένα παιδί ευχής!

 

Στις 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος περίπατος  Walk for Wishes του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στον οποίο η ΑΒΕΚ Βεκράκος με τον Espresso Hausbrandt έδωσε το παρών ως μεγάλος χορηγός. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, διοργανώθηκαν εορτασμοί για την επέτειο των 43 ετών του παγκόσμιου οργανισμού, πραγματοποιώντας φέτος την ευχή της μικρής Δέσποινας.

 

Σε μια συμβολική ένωση της Βόρειας και Νότιας Ελλάδας, ο φετινός περίπατος αποτέλεσε φόρο τιμής στον πολιτισμό, τις μελωδίες, τα έθιμα και την κουλτούρα της Κρήτης, στα οποία η μικρή Βορειοελλαδίτισσα Δέσποινα έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Ένας περίπατος με κρητικό «αέρα» και πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν κινητικούς περιορισμούς.

 

Ο περίπατος ξεκίνησε από τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, και ολοκληρώθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με εντυπωσιακή συμμετοχή πλήθους κόσμου που έσπευσε να τιμήσει τους μικρούς μας φίλους, χορεύοντας, τραγουδώντας και απαθανατίζοντας κάθε στιγμή της μοναδικής αυτής ημέρας, γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις για τη Δέσποινα. Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και την πολύτιμη συμβολή του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης.

 

Η ΑΒΕΚ ΒΕΚΡΑΚΟΣ, συμμετέχει και υποστηρίζει τις δράσεις του οργανισμού και είναι δίπλα σε κάθε τους ανάγκη, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του έργου και του οράματος του Make-a-Wish.