Η Kawacom αναδείχθηκε “Great Place to Work”

Η Kawacom αναδείχθηκε “Great Place to Work”

Υπερήφανη για την πιστοποίησή της ως “Great Place to Work” δηλώνει η Kawacom η ελληνική εταιρία που από το 2004 βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου της καφεστίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

H Kawacom βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες σε κάθε επιχειρηματικό τους βήμα στον χώρο της καφεστίασης με ανανεωμένο και πλούσιο προιοντικό χαρτοφυλάκιο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Μεταξύ άλλων είναι:

 

  • Επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, εισαγωγέας & διανομέας, στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια των KAWA Coffees Ipanema Espresso, Utopia Coffees και Ofellia Coffees.
  • Επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, στην Ελλάδα και την Κύπρο, των οίκων IBERITAL, Kees Van der Westen, και MAVAM.
  • Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, των μύλων αλέσεως καφέ DIP Grinders
  • Επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος, στην Ελλάδα και την Κύπρο, των αξεσουάρ καφέ Espresso Gear and Tiamo.

Το Great Place to Work είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός. Είχαμε τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε το εργασιακό περιβάλλον που υπάρχει στην εταιρία μας. Κάθε εργαζόμενος λαμβάνει μέσω της πλατφόρμας του Great Place to Work, ένα ερωτηματολόγιο. Απαντά σε αυτό ανώνυμα, ώστε να μην υπάρχει καμία ανάμειξη της εταιρίας μας. Το εκτενές ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει ερωτήσεις για όλους τους τομείς που κάνουν ένα εργασιακό περιβάλλον άρτιο.

 

Ανάμεσα σε αυτά είναι οι οικονομικές απολαβές, τα κίνητρα που δίνονται στους εργαζόμενους για την ανάπτυξη των καθηκόντων τους, τα εφόδια που τους δίνονται για να μπορούν να εξελίσσουν συνεχώς την εργασία τους. Περιλαμβάνει ακόμα τις ευκαιρίες ανέλιξης, τη χρήση της τεχνολογίας,τις δομές της εταιρίας και φυσικά τις συναδελφικές σχέσεις και την άμεση επικοινωνία μεταξύ των διαφορετικών τμημάτων και της διοίκησης.

 

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς οι άνθρωποί μας, οι εργαζόμενοι που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της Kawacom μας τιμούν με το ποσοστό 92% στην αξιολόγηση επί του συνόλου, ως ένα υγιές, ευχάριστο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον! Φυσικά, μπορείτε να δείτε την επιβεβαίωση και στην επισημη σελίδα του οργανισμού. Πέρα όμως από την υπερηφάνεια που νιώθουμε, έχουμε ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ευθύνης. Να διατηρήσουμε τον τίτλο αυτό αλλά και να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη! Σας ευχαριστούμε όλους!” αναφέρει η εταιρεία.