Η Coffee Berry εντυπωσίασε στο Παρίσι

Η Coffee Berry εντυπωσίασε στο Παρίσι

Η Coffee Berry βρέθηκε για πρώτη φορά στην Franchise ExpoParis, την μεγαλύτερη συνάντηση στην αγορά του Franchise, μεταδίδοντας το πάθος της για ποιοτικό καφέ.

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή Franchise ExpoParis που φιλοξένησε πάνω από 570 εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο προσελκύοντας 30.000 επισκέπτες. H έκθεση που συνδέει τους επενδυτές με τους πιο γνωστούς franchisors διοργανώνεται από την Γαλλική Ομοσπονδία Franchise και φυσικά η Coffee Berry δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο γεγονός. 

 

Η Coffee Berry μέσα σε μόλις 7 χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να διαθέτει πάνω 220 καταστήματα Franchise σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, και σύντομα και στη Γερμανία. Όραμα της εταιρείας είναι να μεταφέρει σε ολόκληρο τον κόσμο την αγάπη και την τεχνογνωσία της για τον ποιοτικό, απολαυστικό καφέ σε ένα καλαίσθητο και πολυτελές περιβάλλον. Η Coffee Berry ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι με σκοπό να δημιουργήσει νέες σχέσεις και να συζητήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες franchise προκειμένου να κάνει το όραμά της πραγματικότητα και να μεταδώσει την κουλτούρα της γύρω από τον καφέ σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Coffee Berry κέρασε τους παρευρισκόμενους υψηλής ποιότητας και αρωματικό καφέ ενώ παράλληλα όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει. Χάρη στην ασυναγώνιστη γεύση ο καφές Coffee Berry απέσπασε διθυραμβικά σχόλια, ενώ το περίπτερο της εταιρείας αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα, έναν μικρό παράδεισο μέσα στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου «Porte de Versailles».