Nespresso Professional: Δύο νέες γεύσεις που θα σας γεμίσουν άρωμα!

Nespresso Professional: Δύο νέες γεύσεις που θα σας γεμίσουν άρωμα!

Δύο νέες γεύσεις από κόκκους της Βραζιλίας και της Κολομβίας

 

H Nespresso Professional, μένοντας πιστή στο όραμά της να προσφέρει επίκαιρες και γευστικές λύσεις, φέρνει δύο νέες αρωματικές γεύσεις καφέ: Caffé Vanilio και Caffé Caramello. Όπως μαρτυρούν και τα ονόματα τους, έρχονται για να εξελίξουν δύο αρωματικούς καφέδες που όλοι έχουμε αγαπήσει, τους Vanilla & Caramel. Οι νέοι αρωματικοί καφέδες από τη Nespresso Professional παρασκευάζονται από τους καλύτερους κόκκους Arabica, διασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι έχει μια απαλή, γεμάτη γεύση και άρωμα. Με τις δύο υπέροχες νέες γεύσεις, μπορείτε να προσφέρετε στους συνεργάτες ή τους πελάτες σας μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία.

 

Οι δύο νέες γεύσεις προέρχονται από κόκκους της Βραζιλίας και της Κολομβίας. Ο Caffé Vanilio, μια κλασική γεύση που υπάρχει εδώ και χρόνια, εξακολουθεί να ξυπνά μοναδικά συναισθήματα σε κάθε γουλιά. Επιλέγοντας μια τέτοια ποικιλία για τον επαγγελματικό σας χώρο, οι πελάτες σας θα γευτούν το μείγμα Arabica από την Νότια Αμερική, με νότες ζεστής βανίλιας και ψημένων δημητριακών. Καφές με διακριτικό, αλλά γλυκό άρωμα και μεταξένια λεία υφή, που θα τον κάνουν να ταιριάζει σε κάθε γούστο. Προσφέρει μια απαλή γλυκύτητα που συνδυάζεται τέλεια με γάλα και γάλατα φυτικής προέλευσης από βρώμη, αμύγδαλο ή σόγια.

 

Ο Caffé Caramello προσφέρει μια απολαυστική πινελιά στα παραδοσιακά ροφήματα καφέ με την κρεμώδη γλυκύτητα και τη χαρακτηριστική γεύση του. Οι νότες καραμέλας είναι διακριτικές και ταυτόχρονα ευδιάκριτες για να κάνουν τον καφέ σας να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Ο Caffé Caramello φέρνει τη γεύση της γαλήνης, που προέρχεται από την ανάμειξη μιας γεύσης καραμέλας, μπισκότου με τη μεταξένια υφή των κόκκων της Νότιας Αμερικής. Οι κύριες αναμείξεις εδώ εξισορροπούν διακριτικά τη γεύση καραμέλας με τις νότες βύνης, ξηρών καρπών και καβουρδισμένου καφέ. Με τον Caffé Caramello μπορείτε να προσφέρετε στον κατάλογό σας εκπληκτικές συνταγές με γάλα αλλά και γάλατα φυτικής προέλευσης, αναδεικνύοντας τα αρώματα από κέικ αμυγδάλου και βανίλιας που συμπληρώνουν αρμονικά τη νότα καραμέλας.

Για να ανακαλύψετε τους νέους αρωματικούς καφέδες της Nespresso Professional καθώς και τις απολαυστικές νέες συνταγές καφέ, επισκεφθείτε το www.nespresso-pro.gr.