Wish List: Επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια που θα λατρέψουμε

Wish List: Επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια που θα λατρέψουμε

Βρήκαμε τις ωραιότερες προτάσεις της αγοράς, που καλύπτουν κάθε επιθυμία και γούστο, μα κυρίως «σέβονται» το περιβάλλον.

 

KeepCup Original οικολογικό ποτήρι

 

Το πρώτο παγκοσμίως barista επαναχρησιμοποιήσιμο ποτήρι 16oΖ αποτελεί την ιδανική επιλογή όχι μόνο για τον καφέ μας, αλλά και για τα ζεστά ή κρύα ροφήματα ή τον χυμό μας. Τέλεια επιλογή και για τους μικρούς μας φίλους. Φτιαγμένο από ελαφρύ πλαστικό, είναι άθραυστο και πολύχρωμο, μια εύκολη επιλογή για ένα ρόφημα… on the go!

 

www.yoki.gr

 

Circular & Co ποτήρι καφέ 340 ml από ανακυκλωμένο χαρτί

 

Η πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο επαναχρησιμοποιούμενη κούπα καφέ, φτιαγμένη από ανακυκλωμένα χάρτινα ποτήρια καφέ μίας χρήσης. Κάθε αγορά ενός rCUP χρηματοδοτεί μια βιώσιμη λύση για τα παγκόσμια απόβλητα. Το εξωτερικό στρώμα θερμικής μόνωσης του rCUP κατασκευάζεται από χρησιμοποιημένα χάρτινα φλιτζάνια καφέ. Καθένας από εμάς πετάει 350 φλιτζάνια καφέ κάθε χρόνο, κατά μέσο όρο. Με τη μετάβαση στο rCUP μπορούμε να συμβάλουμε άμεσα στην ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων φλιτζανιών καφέ που πετιούνται στα σκουπίδια. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για τουλάχιστον 10 χρόνια χρήσης και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

 

ecoliving.gr

 

Sentio σετ παγούρι & κούπα ταξιδιού Blossom

 

Από ανοξείδωτο ατσάλι, με υπέροχο design και ιδιαίτερα σχέδια, αυτό το σετ είναι ιδανικό για να έχουμε πάντα μαζί μας στο αμάξι, στη βόλτα, αλλά και στο ταξίδι, ζεστό ή κρύο το αγαπημένο μας ρόφημα και να το απολαμβάνουμε από το πρωί έως και το βράδυ.

 

www.plaisio.gr 

 

Eco friendly θερμός Manhattan Coffee Island

 

Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ειδικό για χρήση με τρόφιμα. Tο τοίχωμά του είναι διπλό, περιλαμβάνει στρογγυλό στόμιο για την επιλογή καφέ σε αυτό. Εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό, ιδανικό για τις εξωτερικές εργασίες, αλλά και για το σπίτι. Tο νέο πολύχρωμο θερμός, χωρητικότητας 500 ml, διατηρεί τα ροφήματα ζεστά για 3 ώρες και κρύα για 7 ώρες, ενώ είναι απόλυτα ασφαλές!

 

www.coffeeisland.gr

 

Ποτήρι θερμός Marrakech 24 bottles

 

Με διπλό τοίχωμα, διατηρεί τον καφέ μας ζεστό για 6 ώρες και κρύο για 24 ώρες. Το απόλυτα στεγανό Sip & Go καπάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ακολουθεί την καθημερινότητά μας με το άνετο και ασφαλές σύστημα flip-top.

 

www.24bottles.com

 

Επετειακό θερμός Mairiboo Γρηγόρης

 

Γιορτάζουν τα 50 χρόνια τους τα καταστήματα Γρηγόρης με το πιο μοντέρνο θερμός, σχεδιασμένο από τη Μαίρη Συνατσάκη! Φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι κατάλληλο για ζεστά και κρύα ροφήματα, για να απολαμβάνουμε το ρόφημά μας πάντα στην ιδανική θερμοκρασία. Μέρος των εσόδων των επετειακών θερμός θα δοθούν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα Φίλοι του Παιδιού & Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

www.gregorys.gr

 

 

Πηγή: Coffee&Brunch Magazine