4+1 έξυπνα gadgets για τους… geeks του καφέ!

4+1 έξυπνα gadgets για τους… geeks του καφέ!

Μηχανές καφέ με συνδεσιμότητα, κούπα καφέ που σας ενημερώνει πού την έχετε τοποθετήσει και άλλα έξυπνα gadgets για τους λάτρεις του καφέ

 

Mήπως είστε από εκείνους τους… συνήθεις ύποπτους που  δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας χωρίς καφέ; Έχουμε καλά νέα για εσάς. Υπάρχουν πολλά gadgets τα οποίαμπορούν να σας βοηθήσουν να παρασκευάσετε καφέ στο σπίτι σε επίπεδα.. barista! Αυτά τα smart gadgets καφέ που απευθύνονται στους λάτρεις της καφεΐνης διαθέτουν Wi-Fi, διάφορες άλλες δυνατότητες συνδεσιμότητας, κάνοντας την εμπειρία παρασκευής σας εξαιρετικά άνετη, απλή και έξυπνη.

 

1. Ember Travel Mug 2+

 

Η Ember Travel Mug 2+ είναι συμβατή με το Apple Find My, βοηθώντας σας να την παρακολουθείτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την κούπα ταξιδίου δεν θα τη χάσετε ποτέ! Η Ember Travel Mug 2+, χάρη στη συμβατότητά της με το Apple Find My, παρέχει στους χρήστες iOS και Mac τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις εάν την ξεχάσουν ή την αφήσουν κάπου. Μπορείτε να εντοπίσετε αυτήν την κούπα χρησιμοποιώντας ακόμη και το Apple Watch σας.

 

2. Η σούπερ αυτόματη μηχανή εσπρέσο Terra Kaffe TK-02 διατηρεί τις ρυθμίσεις σας πάντα updated

 

Δημιουργήστε πολλαπλά προφίλ ροφημάτων καφέ με τη σούπερ αυτόματη μηχανή εσπρέσο Terra Kaffe TK-02. Αυτή η ξεχωριστή έξυπνη καφετιέρα διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως καντράν ακριβείας για αφρόγαλα, roaster με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις και είναι αυτοκαθαριζόμενο. Μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένα προφίλ ροφημάτων στην εφαρμογή, και απευθύνεται για όλη την οικογένεια.

 

3. Η Hamilton Beach Alexa Smart Coffee Maker παρασκευάζει τον πρωινό σας καφέ μέσω φωνητικής εντολής.

 

Κάντε τη ζωή σας εύκολη με τη Hamilton Beach Smart Coffee Maker. Η συνδεσιμότητα με την Alexa σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε τη συσκευή, να ξεκινάτε την παρασκευή και να αλλάζετε την ισχύ παρασκευής με φωνητική εντολή. Είναι ένα από τα αγαπημένα έξυπνα gadget καφέ για τους λάτρεις της καφεΐνης.

 

4. Η Atomi Smart Coffee Maker λειτουργεί με την Alexa αλλά και τη Google Assistant, επιτρέποντάς σας να παρασκευάζετε καφέ από οπουδήποτε

 

Η Atomi Smart Coffee Maker προσφέρει μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά. Πρώτον, η συμβατότητα με Alexa και Google Assistant παρέχουν φωνητικό έλεγχο και εντολές. Στη συνέχεια, με την εφαρμογή Atomi Smart, μπορείτε να τροποποιήσετε την ισχύ της παρασκευής σύμφωνα με τα γούστα σας.

 

5. Ο ψηφιακός εκτυπωτής τροφίμων Evebot εκτυπώνει οποιαδήποτε εικόνα στο ρόφημά σας

 

Διαθέτετε ένα coffee shop ή απλώς σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους αγαπημένους σας με το latte art σας; Τσεκάρετε τον ψηφιακό εκτυπωτή τροφίμων Evebot. Αυτό το απίστευτο gadget εκτυπώνει σχεδόν οποιαδήποτε εικόνα στον καφέ σας και χρησιμοποιεί 100% φυσικά συστατικά. Διαθέτει Wi-Fi και ανεβάζει εικόνες μέσω κωδικού QR ή URL.