Δυναμική παρουσία της Beverage World στην HORECA 2023 

Δυναμική παρουσία της Beverage World στην HORECA 2023 

με νέες προτάσεις και ανανεωμένη γκάμα προϊόντων 

 

Η Beverage World, συμμετέχει και φέτος δυναμικά στην κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης, HORECA 2023. Από τις 10 – 13 Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά premium επιλογές από την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, στις κατηγορίες της μπύρας, του μηλίτη και φυσικά του καφέ.

 

Για τους λάτρεις της μπύρας, στο περίπτερο D27 θα βρίσκεται η γνωστή craft beer Voreia της Siris, η οποία έρχεται από τις Σέρρες με ανανεωμένη εμφάνιση που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση. Η Voreia προσφέρει μια σειρά από ξεχωριστές γεύσεις και εμπειρίες, καλύπτοντας αρμονικά κάθε περίσταση κατανάλωσης. Φυσικά, από το περίπτερο της, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ιδιαίτερη σειρά «Happy Brewers», ένα προϊόν που γεννήθηκε από το μεράκι και το πάθος των ίδιων των ζυθοποιών για την παρασκευή μπύρας και τον μοναδικό γευστικό συνδυασμό λυκίσκου και βύνης. 

 

Επίσης, στο ίδιο περίπτερο η Beverage World παρουσιάζει στην αγορά για πρώτη φορά το νέο προϊόν της – την «Μηλίτσα». Η Μηλίτσα, εντάσσεται στην κατηγορία premium craft cider και έρχεται να προσφέρει μια ατόφια γεύση μήλου. Παράγεται με επιλεγμένες ποικιλίες ζουμερών φρέσκων μήλων, όπως «λόρτικα» και «καθιστά», από τοπικούς παραγωγούς της περιοχής της Πιτσιλιάς και του Φαρμακά στην Κύπρο, ενώ διατίθεται σε δύο μοναδικές γεύσεις – Μήλο και Φράουλας με lime.

 

Στο περίπτερο C24, ο κάθε επισκέπτης όχι μόνο θα ανακαλύψει τα μοναδικά χαρμάνια καφέ της Lavazza, αλλά θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για πρώτη φορά το premium espresso blend «La Reserva de Tierra: Cuba», που αποτελείται από κόκκους washed Αrabica & Robusta, με απαλές νότες κακάο και μια γλυκιά επίγευση κρασιού. Με το νέο αυτό χαρμάνι, η LAVAZZA επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, καθώς η μοναδική αυτή εμπειρία καφέ προκύπτει μέσα από την συνεργασία της με φάρμες που προωθούν τον οργανικό καφέ από την Κούβα και φροντίζουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Παράλληλα, στο ίδιο περίπτερο θα κάνουν την εμφάνιση τους και 3 κύριες κατηγορίες blend  της LAVAZZA (La Reserva de Tierra, Paulista & Specials), όπως και οι κάψουλες OCS για επαγγελματική χρήση.