Η NESPRESSO PROFESSIONAL δίνει το “παρών” στην έκθεση XENIA

Η NESPRESSO PROFESSIONAL δίνει το “παρών” στην έκθεση XENIA

Η NESPRESSO PROFESSIONAL συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

 

Η Nespresso Professional, πιστή στον στόχο της να προσφέρει βιώσιμες και ποιοτικές λύσεις σε όλους τους επαγγελματίες, δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση Xenia, την πιο πλήρη και premium έκθεση, στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

 

Η Nespresso Professional θα είναι εκεί με την ευρεία γκάμα της σε κάψουλες γευστικού καφέ από βιώσιμες καλλιέργειες και με επαγγελματικές μηχανές για όλο τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικοί της Nespresso Professional θα βρίσκονται στην έκθεση Xenia για 3 μέρες από τις 26 έως 28 Νοεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo, προκειμένου να κατευθύνουν τους επαγγελματίες του χώρου ώστε να βρουν την ειδική λύση για το δικό τους κατάλυμα.  Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα Nespresso, να δοκιμάσουν τις αυτόματες επαγγελματικές μηχανές καφέ και γευτούν τις νέες μοναδικές ποικιλίες οργανικού καφέ.

 

Συνταγές για κάθε προτίμηση…

 

Οι εξειδικευμένοι Nespresso Barista θα είναι εκεί ώστε να αναδείξουν την ευκολία εκτέλεσης οποιασδήποτε Nespresso συνταγής: από λαχταριστές συνταγές με γάλα έως γευστικά cocktails με καφέ για τους πιο απαιτητικούς. Θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε και να γνωρίσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό Nespresso για συνταγές με φυτικά γάλατα με στόχο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες και οι προτιμήσεις των πελατών σας. Εξάλλου, με τις αυτόματες επαγγελματικές μηχανές Nespresso, έχετε υψηλή ενεργειακή απόδοση με ελάχιστο χρόνο αναμονής και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης, χαρίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας έναν απολαυστικό καφέ με βάση τις προτιμήσεις τους, όπως απαράμιλλο αφρό γάλακτος.

 

 

Οργανικοί καφέδες στο προσκήνιο

 

Ο πιστοποιημένος Peru Organic ικανοποιεί τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών ανά τον κόσμο για οργανικό καφέ. Αποτέλεσμα συνεργασίας με μικροκαλλιεργητές από το Περού, είναι ένας καφές 100% Arabica με νότες φρούτων και ψημένων δημητριακών που προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Στην έκθεση Xenia και με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε τον νέο οργανικό καφέ μας  Colombia Organic: ένας αρμονικός και γλυκός καφές με μια άφθονη, πυκνή κρέμα και μια επίγευση που διαρκεί. Σε ύψη που συναρπάζουν, το να βλέπεις το ώριμο κόκκινο κεράσι του καφέ έναντι στο βαθύ πράσινο των φυλλωσιών είναι τόσο εντυπωσιακό όσο μια γουλιά από αυτόν τον καφέ. Κάτω από την κρεμώδη του υφή, ο Colombia Organic συνδυάζει ένα δελεαστικό χαρακτήρα ψημένων δημητριακών σε αρμονία με τις κλασικές νότες κόκκινων φρούτων αυτής της προέλευσης. Οι εξειδικευμένοι baristas θα βρίσκονται στην έκθεση ώστε να σας μυήσουν στα μοναδικά αρώματα αυτής της νέας ποικιλίας και να σας εισάγουν στον μοναδικό κόσμο του καφέ Nespresso.

 

Η δέσμευση της Nespresso Professional προς τη βιωσιμότητα

 

To 2003 ανακοινώσαμε τις δεσμεύσεις μας για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα. Σήμερα, η Nespresso, πιστή στη δέσμευσή της για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα, υμνεί τη μακροπρόθεσμη συνεργασία της με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Έτσι, ο καφές που φτάνει στον χώρο σας προέρχεται σε ποσοστό πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ και πάνω από το 40% του καφέ είναι από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM. Παράλληλα, όλες οι κάψουλες καφέ Nespresso φτιάχνονται από αλουμίνιο, που είναι αέναα ανακυκλώσιμο και ένα από τα καλύτερα υλικά για την προστασία της φρεσκάδας, της ποιότητας και της γεύσης των καφέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη Nespresso έχουμε δημιουργήσει μια κυκλική διαδικασία ανακύκλωσης κάθε κάψουλας καφέ για όλους τους συνεργάτες μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτή τη διαδικασία, όσο πιο απλό και βολικό γίνεται για τις επιχειρήσεις να ανακυκλώνουν τις χρησιμοποιημένες τους κάψουλες δωρεάν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο της Nespresso www.nespresso-pro.gr