H Coffee Island γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ!

H Coffee Island γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ!

…την κάνει ξεχωριστή για όλους τους καταναλωτές

 

Ένας μοναδικός καφές limited edition, σε ειδική τιμή και σε ποτήρια πολλαπλής χρήσης: Η Coffee Island γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με ξεχωριστό τρόπο, προσφέροντας τον limited edition Buena Vista στους καταναλωτές.

 

Τα καταστήματα Coffee Island θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, και τα καταστήματα της αλυσίδας θα διαθέτουν τον ξεχωριστό limited edition καφέ Buena Vista από την Huila της Κολομβίας. Ο καφές παράγεται από τον καλλιεργητή Edwin Zambrano, έχει ξηρή αναερόβια ζύμωση και κρεμώδες σώμα, ενώ διακρίνεται για τις αρωματικές του νότες από μούρα, τροπικά φρούτα passion fruit και μέλι. Πρόκειται για μια «πράσινη» και καινοτομική παραγωγή. 

 

 

Την ίδια μέρα, ο limited edition καφέ Buena Vista θα προσφέρεται σε όλους τους καταναλωτές με ειδική τιμή, ακριβώς στην ίδια που κοστίζουν καθημερινά τα ροφήματα Master Blend / Single Estate, ώστε να θυμηθούμε όλοι πως ο specialty coffee και η μοναδική του ποιότητα είναι για όλους. 

 

Τέλος, με στόχο να εκπαιδεύσει όλο και περισσότερους ανθρώπους στην ανάγκη επαναχρησιμοποίησης, τα καταστήματα της Coffee Island θα σερβίρουν τα ροφήματα Buena Vista σε επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ώστε οι καταναλωτές να κερδίζουν έκπτωση 0,10€ σε κάθε επόμενο ρόφημα για το οποίο θα χρησιμοποιούν το ποτήρι πολλαπλής χρήσης! 

 

O Αλέξανδρος Ζαπανιώτης, Managing Director δήλωσε σχετικά: «H Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι μια ημέρα γιορτής και συμβολισμών για το industry και θέλουμε να γίνει και για όλους τους καταναλωτές μας. Ειδικά για την 1η Οκτωβρίου φέρνουμε ένα πραγματικά μοναδικό καφέ, στηρίζοντας μια μικρή παραγωγή και μια τοπική κοινωνία, διαθέτουμε τον καφέ σε ειδική τιμή ώστε το κοινό να δοκιμάσει ένα specialty coffee και μαζί, επιμένουμε και εκπαιδεύουμε στην επαναχρησιμοποίηση ως σημαντική δράση στον πόλεμο κατά του πλαστικού μίας χρήσης.».