O καφές των stars

O καφές των stars

Americano με…twist, latte,  καπουτσίνο, Pumpkin Spice Latte. Αυτοί είναι ορισμένοι από τους αγαπημένους καφέδες των stars του Hollywood, οι οποίοι δηλώνουν λάτρεις του αγαπημένου ροφήματος.

 

Ας δούμε τι απολαμβάνουν να πίνουν οι Hugh Jackman, Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Heidi Klum και Renee Zellweger.

 

Ο Hugh Jackman έχει πολλάκις εκφράσει την αγάπη του για τον καφέ, και μάλιστα δεν δίστασε να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα στον κλάδο με το exclusive espresso brand που λανσάρισε. Ο ηθοποιός επιλέγει να πίνειτον «Red Eye», μια εκδοχή του Americano στην οποία ο καφές φίλτρου δεν αραιώνεται με νερό αλλά με… espresso. Και όλα αυτά φυσικά, σε σκούρο καβούρδισμα.

 

Από τη μεριά της, η Nicole Kidman επιλέγει τον καφέ της «dark». Παρόλ΄αυτά προτιμά, αντί ενός Americano,  τον latte ή τον cappuccino, πάντα με άπαχο γάλα.

 

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston επιλέγει “mainestream” ροφήματα όπως americano, long black κ.α. Ωστόσο μπορεί να “υποκύψει” και σε έναν κλασικό Ιταλικό espresso.

 

Η Renee Zellweger επιλέγει τις κρύες μέρες του χειμώνα είτε έναν ζεστό latte με άπαχο γάλα,είτε τον περίφημο Pumpkin Spice Latte .

 

Τέλος, η Heidi Klum που προσέχει σε μεγάλο βαθμό τη διατροφή της, απολαμβάνει έναν μεγάλο Latte προσθέτοντας ωστόσο πλήρες γάλα.