Τα Italian Afternoon Εvents του Crodino ταξίδεψαν στην Ελλάδα

Τα Italian Afternoon Εvents του Crodino ταξίδεψαν στην Ελλάδα

…διαδίδοντας την κουλτούρα του Aperitivo!

 

Tο Crodino, το αφρώδες, μη-αλκοολούχο Αperitivo έδωσε αυθεντική γεύση Ιταλίας στα καλοκαιρινά μας απογεύματα με τα  Italian Afternoon Events, χαρίζοντας Crodino moments σε εκατοντάδες καταναλωτές και διαδίδοντας την κουλτούρα του Aperitivo. Τα Crodino Italian Afternoon Events ταξίδεψαν σε 34 σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ιωάννινα με εντυπωσιακά σκηνικά και πολλές εκπλήξεις.

 

Η ομάδα ντυμένη στα χρώματα του Crodino έκανε βόλτα με τα ποδήλατα πριν το event προκαλώντας έκπληξη στους περαστικούς, ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η εμπειρία του food pairing δίνοντας την πραγματική διάσταση του Aperitivo experience. Μάλιστα, όσοι απόλαυσαν το αγαπημένο Aperitivo σε ένα από τα events είχαν και την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα και giveaways με την υπογραφή του Crodino! 

 

Αντιπροσωπεύοντας μια εκλεπτυσμένη πρόταση κατανάλωσης για κάθε ώρα της ημέρας, το Crodino έχει έρθει για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με ιταλικό αέρα και χαρακτήρα, χωρίς αλκοόλ. Η πολυπλοκότητα της γεύσης που χαρακτηρίζει την επτασφράγιστη συνταγή του, προκύπτει από ένα μείγμα 15 βοτανικών συστατικών υψηλής ποιότητας, που επιλέγονται από όλο τον κόσμο. Από τα αναγνωρίσιμα συστατικά του Crodino είναι το μοσχοκάρυδο, ο κόλιανδρος, το γαρύφαλλο και το κάρδαμο, καθώς τα υπόλοιπα στοιχεία που δημιουργούν  τη μοναδική επίγευση εσπεριδοειδών και καρυκευμάτων που το χαρακτηρίζει παραμένουν κρυφά, κρατώντας  ζωντανό το μυστήριο γύρω από το αυθεντικό rituale italiano. 

 

Με την παρέα, σε ένα ρομαντικό ραντεβού ή απλά απολαμβάνοντας ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα στο αγαπημένο σου μπαρ, το Crodino μπορεί να σας «ταξιδέψει», δίνοντας αέρα Ιταλίας. Η τέχνη της απόλυτης Crodino Aperitivo στιγμής μπορεί να ολοκληρωθεί συνοδευόμενη από απλά μεσογειακά ορεκτικά. 

 

 

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για το αυθεντικό Rituale Italiano;

Βρες το Crodino στο Instagram και στο Facebook

#Crodino

#CrodinoTime

 

To αυθεντικό, μη αλκοολούχο ιταλικό Αperitivo Crodino, διανέμεται κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την Beverage World, μέλος του Ομίλου Photos Photiades.