Coffee Lab Croissanterie: όταν τα κρουασάν συναντούν τον καφέ

Coffee Lab Croissanterie: όταν τα κρουασάν συναντούν τον καφέ

Πρωτότυπα croissants, ποιοτικοί καφέδες σε ένα μοντέρνο περιβάλλον που φέρνει την υπογραφή της ελληνικής αλυσίδας καφέ.  

 

Τα κρουασάν θέλουν τον καφέ και ο καφές θέλει τα κρουασάν. Το ένα συμπληρώνει το άλλο σε ένα όμορφο πάντρεμα γεύσεων. Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ποιοτικό καφέ και χειροποίητα κρουασάν. Και όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο νέο, ανακαινισμένο κατάστημα της Coffee Lab που διαθέτει το δικό του εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ακαδημίας 62.

 

Πιο συγκεκριμένα η ελληνική αλυσίδα καφέ συνεργάστηκε με τον pstry chef Γιάννη Κεχρολόγο που μαζί με την ομάδα του δημιούργησαν 12 διαφορετικά κρουασάν. Δοκιμάστε λοιπόν το plain croissant, το κλασικό δηλαδή βουτυράτο και αφράτο κρουασαν που όλοι αγαπούν, εκείνο με την γέμιση πραλίνας – φράουλας ή με την πραλίνα φυστικιού καθώς επίσης και το λαχταριστό Pain au chocolat με τα bâtons σοκολάτας. Βέβαια έκτος από τα κλασικά υπάρχουν και άλλες πιο πρωτότυπες επιλογές όπως το Fraisier που είναι κρουασάν μεβάση τάρτας και φράουλες ή ο κύβος κρουασάν που μέσα του κλείνει κρέμα λεμονιού και στην κορυφή του έχει ιταλική μαρέγκα. Τέλος, υπάρχουν και 2 signature κωδικούς που αν μη τι άλλο αξίζει να τους δοκιμάσετε. Το Croissant Cappuccino με γέμιση κρέμα cappuccino και το Kouign-Amann Snickers  με γέμιση κρέμας φυστικοβούτυρου, καραμέλας και αλμυρού φιστικιού.

 

Διαχρονικά, η Coffee Lab επιλέγει να προσφέρει στους πελάτες της προσεγμενα προϊόντα. Η παρασκευή των κρουασάν δεν θα μπορούσε λοιπόν να αποκλίνει από την φιλοσοφία και το πνεύμα της εταιρείας. Έτσι με στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών, οι άνθρωποι της ελληνικής αλυσίδας καφές επιλλέγουν υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και ακολούν με αψεγάδιαστη τεχνική όλα τα στάδια παραγωγής που απαιτεί μία διαδικασία αρκετών ωρών παρασκευής και ζεστού σερβιρίσματος, ώστε να μπορείτε να τα απολαμβάνετε με τον πρώτο καφέ της ημέρας.