Τα Starbucks υποδέχονται την Άνοιξη

Τα Starbucks υποδέχονται την Άνοιξη

Με τρία νέα δροσερά ροφήματα καφέ και ένα καινούργιο χαρμάνι τα Starbucks καλωσορίζουν την πιο χρωματιστή εποχή του χρόνου.

 

Η χαλαρή και δροσερή εμπορεία στα Starbucks εμπλουτίζεται και γίνεται περισσότερο απολαυστική. Δύο νέα ροφήματα που βασίζονται στο απαλό χαρμάνι  Blonde® Espresso αλλά και στο γάλα βρώμης, και ένα διαφορετικό Nitro cold brew έρχονται να προστεθούν στον ήδη πλούσιο κατάλογο της αλυσίδας καφές.

 

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso στο οποίο ο  απαλός espresso συνδυάζεται αρμονικά με το σιρόπι καστανής ζάχαρης και το γάλα βρώμης, προσφέροντας απόλαυση και ενέργεια με μια δόση γλυκύτητας. Είναι ιδανικός για να ξεκινήσει κανείς την μέρα του ή να το απολαύσει κάνοντας ένα διάλειμμα από την δουλεία. Το δεύτερο καινούργιο ρόφημα είναι το Iced White Mocha Oat Shaken Espresso στο οποίο η απολαυστική σως λευκής μόκα γίνεται ένα με τον απαλό Starbucks Blonde® Espresso, και εμπλουτίζεται  με γάλα βρώμης και πάγο. Το ιδανικό ρόφημα για το απαραίτητο «boost» κάθε ώρα της ημέρας.

 

Η τρίτη νέα πρόταση των Starbucks είναι το Brown Sugar Nitro Cold Brew. Το επιβλητικό και στιβαρό Nitro Cold Brew συναντά τον παγωμένο αφρό με γεύση καστανής ζάχαρης, σ’ έναν υπέροχο συνδυασμό δροσιάς και απόλαυσης. Το συγκεκριμένο όμως ρόφημα θα το δοκιμάσετε αποκλειστικά και μόνο στο κατάστημα Starbucks στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα.

 

Τέλος, στις ανοιξιάτικες προσθήκες έρχεται να προστεθεί και το Starbucks Siren’s Blend. Ένα μέτρια καβουρδισμένο χαρμάνι που  είναι εμπνευσμένο και έχει δημιουργηθεί από τις γυναίκες στην βιομηχανία του καφέ. Ένας απόλυτα ισορροπημένος καφές από την Λατινική Αμερική και την Αφρική, με νότες από σοκολάτα και γλυκό κίτρο. Ο νέος Starbucks Siren’s Blend, είναι ένας καφές αφιερωμένος σε κάθε γυναίκα, αναγνωρίζοντας την προσφορά της, τη δύναμη που έχει αλλά και την ηγεσία που έχει φέρει στον κόσμο του καφέ. Το σχέδιο στην συσκευασία, επαναπροσδιορίζει την Σειρήνα, ξεφεύγοντας από το κλασικό λογότυπο, τιμώντας τις γυναίκες και την ηγεσία τους.