Αυστηρά υγιειονομικά πρωτόκολλα στην Expo της SCA

Αυστηρά υγιειονομικά πρωτόκολλα στην Expo της SCA

Ποια μέτρα και υγιειονομικά πρωτόκολλα θα ισχύσουν για την έκθεση Expo της Specialty Coffee Association το 2022.

 

Για δεύτερη φορά από την ημέρα που η πανδημία έπληξε τα παγκόσμια events, η Specialty Coffee Association δηλώνει το “παρών” σε μια πραγματική έκθεση Expo. Το 2020, η SCA αναγκάστηκε να αναδιοργανώσει την ετήσια εκδήλωση που επρόκειτο να γίνει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, και τελικά διεξήχθη σε διαδικτυακή μορφή. To φθινόπωρο του 2021, η έκθεση πραγματοποιήθηκε κανονικά, στη Νέα Ορλεάνη.

 

Εντολή εμβολιασμού στη Βοστόνη

Η Specialty Coffee Expo, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 7-9 Απριλίου 2022 στη Βοστόνη, θα συμβαδίσει με τους τρέχοντες περιορισμούς της πόλης για την Covid-19. Μεταξύ άλλων απαιτείται  αποδεικτικό εμβολιασμού για την είσοδο σε εσωτερικούς δημόσιους χώρους (εστίαση, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, γυμναστήρια και στους χώρους που σχετίζονται με την ψυχαγωγία). Η πόλη της Βοστόνης εφάρμοσε αυτόν τον περιορισμό στις 15 Ιανουαρίου εν μέσω αυξανόμενων κρουσμάτων λόγω της παραλλαγής Omicron. Σύμφωνα με τους περιορισμούς για τον εμβολιασμό, κάθε άτομο που εισέρχεται σε δημόσιο χώρο μπορεί να παρουσιάσει τα ακόλουθα:

 

-Κάρτα εμβολιασμού CDC

-Μια ψηφιακή εικόνα της κάρτας CDC

-Μια εικόνα οποιουδήποτε επίσημου αρχείου εμβολιασμού

-Μέσω εφαρμογής City of Boston B Together ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή επαλήθευσης εμβολιασμού

 

Μέχρι να πραγματοποιηθεί η Expo, η πόλη θα έχει επεκτείνει αυτήν την πολιτική σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω (και απόδειξη τουλάχιστον μίας δόσης σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών).

 

Υποχρέωση Εμβολιασμού από την SCA

H ΕXPO θα συμμορφώνεται πλήρως με τους περιορισμούς που επέβαλε η Βοστόνη, ενώ παράλληλα θα απαιτείται και αποδεικτικό αρνητικού τεστ PCR 72 ωρών πριν από την προγραμματισμένη άφιξη των συμμετεχόντων. Σύμφωνα με τον community experience officer της SCA, Vicente Partida: «Απαιτείται απόδειξη πλήρους εμβολιασμού για όλους τους contractors, τους εκθέτες και τους συμμετέχοντες για να εισέλθουν στο Συνεδριακό & Εκθεσιακό Κέντρο της Βοστόνης βάσει της Εντολής Εμβολιασμών της Πόλης της Βοστόνης, από τις 15 Ιανουαρίου 2022. Εκτός από τις απαιτήσεις αυτές, εμείς στην SCA θα ζητήσουμε από όλους να αποδείξουν αρνητικό τεστ PCR κατά την διανομή των σημάτων τους, το οποίο θα ισχύει εντός 72 ωρών, όπως έγινε και στη Νέα Ορλεάνη». Το πιστοποιητικό αρνητικού τεστ PCR θα ελέγχεται καθημερινά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 

Δεδομένων των εντολών της πόλης για τα εμβόλια, υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις. Ορισμένες ιατρικές καταστάσεις, όπως αναπηρίες και λόγοι που σχετίζονται με πολιτικά δικαιώματα ενδέχεται να επιτρέψουν σε ορισμένους να συμμετάσχουν στην Έκθεση κατόπιν έγκρισης από την Specialty Coffee Association και την Αρχή του Συνεδριακού Κέντρου της Μασαχουσέτης. Εάν τους επιτραπεί η είσοδος, θα πρέπει να παρουσιάζουν ένα αρνητικό τεστ PCR κάθε 48 ώρες αντί του αποδεικτικού εμβολίου. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί εκ των προτέρων, έως τις 31 Μαρτίου.

 

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εάν οι παρευρισκόμενοι δεν πίνουν ή δεν καταναλώνουν φαγητό, θα πρέπει να φορούν μάσκες. Απαιτείται επίσης προ-εγγραφή, και όχι επιτόπια εγγραφή, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι περιορισμοί θα παραμείνουν σε ισχύ. Οι ομάδες δεν μπορούν να παραλάβουν τα πάσα τους για λογαριασμό άλλων ατόμων και οι εκθέτες πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους κιτ μέσων ατομικής προστασίας στα περίπτερά τους. Η SCA και η Αρχή του Συνεδριακού Κέντρου της Μασαχουσέτης λαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες προφυλάξεις για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και διασκεδαστική εκδήλωση για όλους τους εμπλεκόμενους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατευθυνθείτε εδώ για να διαβάσετε τη λίστα, η οποία ενημερώνεται τακτικά.