Τρεις νέες βραβεύσεις για τη KAFEA TERRA

Τρεις νέες βραβεύσεις για τη KAFEA TERRA

H KAFEA TERRA, ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα Circular Economy Awards 2022.

 

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας και φιλοσοφίας της KAFEA TERRA από τις αρχές της λειτουργίας της. Αυτό το στοιχείο την ανέδειξε νικήτρια στην κατηγορία Food & Beverage, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στα Circular EconomyAwards 2022. Ένας θεσμός που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές, τις σύγχρονες τεχνολογίες  ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων, καθώς και τα νέα κυκλικά μοντέλα οικονομικής δραστηριότητας. Επιπλέον, η KAFEA TERRA έλαβε Silver βραβείο στην κατηγορία CircularEconomy Leadership και Bronze βραβείο στην κατηγορία Waste Reduction.

 

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις έρχονται να επιβραβεύσουν το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας που ακολουθεί η KAFEA TERRA στο σύνολο των δραστηριοτήτων της και όπως δήλωσε η κ. Νιόβη Καλλέργη, Vice President & CMO της KAFEA TERRA «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να διακρίνεται η KAFEA TERRA νικήτρια στην κατηγορία του Food & Beverage για τις πρακτικές της στην κυκλική οικονομία, πρακτικές οι οποίες ενισχύουν την προσήλωσή μας στην Βιώσιμη Ανάπτυξη, όχι μόνο της εταιρείας, αλλά και του κλάδου που δραστηριοποιούμαστε. Τα βραβεία που λάβαμε, έρχονται ουσιαστικά να επιβραβεύσουν την προσπάθεια μας να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, αξιοποιώντας την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία. Όλοι εμείς στην KAFEA TERRA, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην κυκλική οικονομία, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, με στόχο να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας».