ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: Μία καινοτομία με άρωμα ελληνικού καφέ  

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: Μία καινοτομία με άρωμα ελληνικού καφέ  

Με κοσμοπολίτικο και διεθνή προσανατολισμό, η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ συνεχίζει να πρωτοπορεί, να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, δημιουργώντας ευφάνταστα προϊόντα με προσωπικότητα, υψηλής ποιότητας, εξαιρετικού σχεδιασμού και αισθητικής.

 

Οι μόδες έρχονται και παρέρχονται, οι συνήθειες όμως και η παράδοση μένουν ανεξίτηλες στη ζωής μας. Μία από τις κλασικές αξίες της καθημερινότητας είναι ο ελληνικός καφές, με το καϊμάκι του, το άρωμά του, την αυθεντικότητά του. Μάς συντροφεύει σε κάθε μας στιγμή και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν απουσιάζει από κανέναν σπίτι.  

 

Μέσα από μία επίκαιρη και ανατρεπτική προσέγγιση, η ΕΚ ΓΚΡΕΚΟ αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, αναζητά και δημιουργεί, πρακτικές, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις που εξυπηρετούν και αναβαθμίζουν τις μικρές, καθημερινές μας απολαύσεις. Έτσι, αφουγκραζόμενη την ανάγκη απόλαυσης του ελληνικού καφέ όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και το γεγονός ότι κόσμος του καφέ και ο τρόπος παρασκευής του αλλάζουν, συστήνει το πρωτοποριακό Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ με το οποίο μπορούμε να προετοιμάζουμε και να σερβίρουμε τον τέλειο ελληνικό καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού σε μόλις 45 δευτερόλεπτα.  

 

Η απόλυτη εμπειρία και οι καφεκάψουλες  

Με το καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και τη χρήση της καφεκάψουλας ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, προετοιμάζουμε και σερβίρουμε το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ, με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα, τόσο απλά! Οι σφραγισμένες καφεκάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, προσφέροντας έναν ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ. 

 

Κάθε καφεκάψουλα μονού και διπλού ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ μπορεί να προσφέρει έναν καφέ με ξεχωριστή γεύση, εξαιρετικό άρωμα και πλούσιο καϊμάκι. Ο ελληνικός καφές ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ αποτελεί το πάντρεμα διαλεχτών ποικιλιών κόκκων Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία, συνδυασμός που δημιουργεί ένα μοναδικό χαρμάνι. 

 

10 λόγους για να επιλέξετε το καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ 

  1. Η πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία για την παρασκευή του τέλειου ελληνικού καφέ. Ιδανικό για όλες τις επιχειρήσεις.
  2. Μέγιστη απόδοση και απλότητα. Εξαιρετικός καφές σε 45 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού.
  3. Καλύτερη παρακολούθηση των πωλήσεων καφέ.
  4. Σωστή δοσολογία καφέ σε κάθε φλιτζάνι.
  5. Αυτόματος έλεγχος θερμοκρασίας νερού.
  6. Διατήρηση της φρεσκάδας του  καφέ σε κάθε φλιτζάνι.
  7. Απόλυτη υγιεινή. Καμία επαφή του καφέ με ξένα σώματα, ασφαλές ως προς COVID – 19
  8. Πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία.
  9. Εύκολη και καλύτερη απογραφή των αποθεμάτων καφέ.
  10. Εύκολος αυτόματος καθαρισμός.