Οι “ευέλικτες” γιορτινές μηχανές της Keurig

Οι “ευέλικτες” γιορτινές μηχανές της Keurig

Με την υπηρεσία “My Keurig”, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε μονογράμματα, ονόματα, πολύχρωμα σχέδια σε επιλεγμένα μοντέλα μηχανών Keurig

 

Πρόσφατα η Keurig ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα customizable επιλογή για συγκεκριμένα μοντέλα μηχανών, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το “My Keurig” επιτρέπει στους αγοραστές να προσθέτουν μονογράμματα, ονόματα, πολύχρωμα σχέδια, εποχιακή διακόσμηση και πολλά άλλα στις καφετιέρες K-Mini, K-Mini Plus και K-Slim. Η νέα υπηρεσία προσφέρεται έπειτα από τις εκπτωτικές τιμές της Black Friday και Cyber ​​Monday που προσέφερε το brand – ορισμένες εκ των οποίων ισχύουν ακόμη και σήμερα.

 

Μπορείτε να προσαρμόσετε την Keurig σας με δύο τρόπους. Η πρώτη επιλογή σας επιτρέπει να διαλέξετε ένα σχέδιο που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο μοντέλο και στη συνέχεια να το εξατομικεύσετε με τα χρώματα και το κείμενο της επιλογής σας — τα 12 θέματα σχεδίασης είναι συμβατά και με τους τρεις τύπους μηχανών. Η δεύτερη επιλογή σας επιτρέπει να διαλέξετε πρώτα μια συγκεκριμένη μηχανή και στη συνέχεια να την εξατομικεύσετε με το σχέδιο, το χρώμα και το κείμενο που προτιμάτε. Τα σχέδια περιλαμβάνουν πολύχρωμα πουά, πλακάκι σεβρόν, γιορτινά σχέδια και καρό μοτίβο. Μπορείτε να επιλέξετε επίσης το μέγεθος του κειμένου, τα χρώματά του και τα στοιχεία σχεδίασης, πόσο μεγάλες θέλετε να είναι οι εκτυπώσεις και τα μοτίβα πάνω στην καφετιέρα και πού θέλετε να βάλετε το κείμενο. Έχετε επίσης την επιλογή να προσαρμόσετε τις πλευρές της μηχανής ξεχωριστά.

 

Oι customizable μηχανές διαθέτουν τις ίδιες δυνατότητες και λειτουργίες με τις κανονικές, συμπεριλαμβανομένων των cup sizes και της χωρητικότητας του δοχείου. Πρέπει ωστόσο να έχετε υπόψη ότι η προσαρμογή έχει ένα επιπλέον κόστος: Μια εξατομικευμένη καφετιέρα Keurig κοστίζει περίπου 30 $ περισσότερο από το ίδιο μη εξατομικευμένο μοντέλο και ξεκινά από  τα 109 $.

 

Keurig K-Mini

 

Μπορείτε να προσαρμόσετε την Keurig K-Mini σε χρώμα Μαύρο Ματ ή Studio Grey, με το σχέδιο, το χρώμα και το κείμενο της επιλογής σας. H K-Mini παρασκευάζει καφέ μεταξύ 177-355 ml και έχει πλάτος μικρότερο από 13 εκατοστά, καθιστώντας τη μια καλή επιλογή για μικρούς χώρους.

 

Keurig K-Mini Plus

 

Η Keurig K-Mini Plus είναι διαθέσιμη σε μαύρο ματ ή λευκό ματ. Το πλάτος και το μέγεθος παρασκευής της K-Mini Plus είναι το ίδιο με της K-Mini. Ωστόσο, σε αντίθεση με την K-Mini, αυτή η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο για χωρητικότητα έως και 9 K-Cup Pods και διαθέτει λειτουργία “Strong Brew” για την παρασκευή ενός πιο δυνατού καφέ.

 

Keurig K-Slim

 

Η Keurig K-Slim διατίθεται εξατομικευμένη μόνο στο βασικό χρώμα, το Matte Black. Μπορεί να παρασκευάσει φλιτζάνια 235, 295 και 355 ml και διαθέτει αφαιρούμενο δίσκο συλλογής υγρών για τις κούπες ταξιδιού. Έχει πλάτος 12,7 εκατοστά, ωστόσο το μήκος της είναι μεγαλύτερο  από τις K-Mini και K-Mini Plus — 38 εκατοστά έναντι 30 εκατοστών.