Mια σημαντική πρωτοβουλία από τα Coffee Berry

Mια σημαντική πρωτοβουλία από τα Coffee Berry

Η ελληνική εταιρία καφέ συνεργάζεται με  τηνWe4All για έναν κόσμο πιο πράσινο.

 

Σε μία εποχή κατά την οποία η βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παγκοσμίως, τα Coffee Berry και η We4All  συνεργάζονται με σκοπό να συνεισφέρουν σε μια περιβαλλοντική εκστρατεία που στοχεύει σε ένα πιο οικολογικό μέλλον. Tα Coffee Berry ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό We4All αναγνωρίζοντας την άμεση ανάγκη αναδάσωσης της χώρας μας και συνεισφέρουν σε αυτήν.

 

Η εταιρεία Coffee Berry συγκεκριμένα  μέχρι τις 30 Νοεμβρίου διαθέτει 0,10 ευρώ  σε κάθε αγορά ροφήματος βιολογικού καφέ για την αναδάσωση περιοχών σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία έχει ξεκινήσει από την 1η Οκτωβρίου – την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ- και η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων της εταιρείας, που έχουν οικολογικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Με αυτόν τον τρόπο, τα Coffee Berry αναγνωρίζουν την άμεση ανάγκη αναδάσωσης της χώρας μας και συνεισφέρουν σε αυτήν, συνδυάζοντας ένα αγαπημένο ρόφημα βιολογικού καφέ με μια σημαντική δράση ευαισθητοποίησης.