Η Nespresso Professional στην έκθεση Xenia 2021

Η Nespresso Professional στην έκθεση Xenia 2021

Η επαγγελματική σειρά της Nespresso, Nespresso Professional θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση Xenia από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο Hall 1 και στο περίπτερο Β08-C08, ο επισκέπτης θα μπορεί να γευτεί τις 17 ποικιλίες καφέ της Nespresso Professional. Ταυτόχρονα εξειδικευμένοι baristi, bartenders και coffee experts θα ετοιμάζουν πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και cocktails με βάση τον καφέ Nespresso. Ακόμα, το κοινό της έκθεσης θα ανακαλύψει την πλήρη σειρά των επαγγελματικών μηχανών της εταιρίας που με τον σύγχρονο σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία τους προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε χώρο του ξενοδοχείου, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα καφέ.

 

Από τον πρώτο πιστοποιημένο οργανικό καφέ Peru Organic έως τις επαγγελματικές μηχανές Nespressoπου διαθέτουν υψηλή ενεργειακή απόδοση με ελάχιστο χρόνο αναμονής και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης, η πράσινη φιλοσοφία της εταιρίας γίνεται πραγματικότητα. Οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με αποκλειστικό σύστημα εκχύλισης που χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα καφέ, ενέργειας και νερού που χρειάζεται κάθε κούπα καφέ, χωρίς την ανώφελη σπατάλη πόρων, ενώ η μεριδοποίηση του καφέ διασφαλίζει, ότι κανένας κόκκος καφέ δεν πάει χαμένος, μειώνοντας συνολικά την κατανάλωση ενέργειας.

 

Επισφράγισμά της συντονισμένης προσπάθειας για αειφορία είναι το πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών που προσφέρεται δωρεάν από τη Νespresso Professional με μία απλή διαδικασία: τα ξενοδοχεία  συλλέγουν τις χρησιμοποιημένες κάψουλες στον χάρτινο κάδο ανακύκλωσης ή στην ειδική σακούλα και στην επόμενη παραγγελία τους, κατόπιν ενημέρωσης, η Nespresso Professional παραλαμβάνει τον κάδο ή τη σακούλα και παραδίδει νέα για την επόμενη ανακύκλωση. Οι κάψουλες μεταφέρονται στο κέντρο ανακύκλωσης της Polyeko, όπου, ο καφές διαχωρίζεται από το αλουμίνιο, το οποίο ανακυκλώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, ενώ ο καφές κομποστοποιείται και χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα.

 

 

Διάρκεια έκθεσης: Σάββατο 27 Νοεμβρίου έως και Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 10:00 – 19:00

 

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nespresso Professional στο www.nespresso-pro.gr.