Athens Coffee Festival επανέρχεται

Athens Coffee Festival επανέρχεται

Αν είστε λάτρης του καφέ, αυτό το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2021 υπάρχει λόγος σοβαρός να επισκεφτείτε τη Τεχνόπολης στο Γκάζι.

 

Μετά από ένα χρόνο ανάπαυλα το Athens Coffee Festival, που διοργανώνεται από την εταιρία FORUM A.E, επιστρέφει με περισσότερη όρεξη και πολλές εκπλήξεις. Η όλη διοργάνωση θα λάβει χώρα μόνο στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης, για να την ασφάλεια όλων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Πάνω 70 εταιρίες του χώρου της καφεστίασης θα δώσουν δυναμικό παρών και έτσι όλοι οι λάτρεις του καφέ, επαγγελματίες και μη, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν επιχειρηματικές ενέργειες, να συνάψουν νέες συνεργασίες, να συνομιλήσουν με τους πιο δυναμικούς Έλληνες roasters, αλλά και με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων brands και να μοιραστούν τις ανησυχίες τους με ταλαντούχους baristas και coffee specialists.

 

Στόχος του φετινού Athens Coffee Festival είναι, τόσο μέσα από την ποικιλία των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν οι εκθέτες της, όσο και μέσα από τα ολοκληρωμένα και στοχευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις των παράλληλων εκδηλώσεων, να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», την γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα, να βγουν οι επιχειρήσεις τους σημαντικά ενισχυμένες και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

 

To Coffeemag, το απόλυτο portal για τον καφέ, θα βρίσκεται εκεί. Θα καταγράψει και θα σας ενημερώσει μεταφέροντας τις πιο σημαντικές πληροφορίες για τον χώρο της καφεστίασης.