Για brunch στο νέο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ της Γλυφάδας

Για brunch στο νέο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ της Γλυφάδας

Άνοιξε πριν από λίγες μέρες στο κέντρο των νοτιών προαστείων και εκτός από όλα τα καλούδια της γνωστής αλυσίδας σερβίρει και brunch.

 

Σε μια νέα εταιρική ταυτότητα και φιλοσοφία περνάει η ελληνική εταιρεία bakery και pastry, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, με την λειτουργία του νέου καταστήματος flagship στη Γλυφάδα. Εκεί, λοιπόν, οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο πλήθος προτάσεων σε ψωμί (μεταξύ των οποίων και το αγαπημένο «Ορεινό»), σνακ, γεύματα, καφέ και ροφήματα, αλλά και σερβιριζόμενο brunch.

 

Μπορεί, λοιπόν, να ξεκινήσει κανείς από salad bowls με βάση αυγό, κοτόπουλο, σολομό ή vegan και να συνεχίσει με μια από τις  10 “Eggs of glory” επιλογές ομελέτας. Από τον εμπλουτισμένο κατάλογο δεν λείπουν οι δροσερές σαλάτες σε διάφορους και νόστιμους συνδυασμούς, οι healthy προτάσεις, τα λαχταριστά open sandwiches με γευστικά twists. Ειδική μνεία γίνεται για το χορταστικό πεϊνιρλί «Σμύρνης», τις πίτσες Scrocchiarella, τα πληθωρικά burgers  αλλά και τα ξεχωριστά Croque Monsieur και Madame.

 

Στο γλυκό κομμάτι τώρα οι επιλογές είναι εξίσου δελεαστικές και νόστιμες. Pancakes maple syrup ή σοκολάτας, Saint Honore ή Guzel, καλοκαιρινή Pavlova ή τάρτα με μήλο, σοκολατένια εκλέρ και gelato σε πολλές γεύσεις. Όλα αυτά μπορεί κανείς να τα συνοδέψει με καφέ (από επιλεγμένες ποικιλίες 100% Arabica) ή ένα φρέσκο χυμό που στίβεται επιτόπου στο κατάστημα, smoothies, όπως επίσης επιλεγμένες μπύρες, κρασί και cocktails.

 

Άλσους 1 & Λαζαράκη, Γλυφάδα, τηλ. 2108947057