Dalla Corte Zero: μια νέα εσπρεσομηχανή με στιλ

Dalla Corte Zero: μια νέα εσπρεσομηχανή με στιλ

Είναι κομψή, με γοητευτικές γραμμές και με νέα πατενταρισμένη τεχνολογία. Είναι η νέα μηχανή espresso της Dalla Corte.

 

Ίσως κάποιος θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει ως την Lamborghin της Dalla Corte λόγω της πολυτελούς αισθητικής της με το κομψό χρώμιο, τις στρογγυλεμένες γωνίες και τις ψηφιακές οθόνες αφής. Όμως, η εσπρεσομηχανή Zero είναι πολλά παραπάνω. Η γοητευτική της εμφάνιση είναι το λιγότερο συναρπαστικό στοιχείο που μπορεί να βρει σε αυτή ένας έμπειρος barista. H Zero διαθέτει τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μηχανισμό Digital Flow Regulator. Είναι ένα εύχρηστος, σύγχρονος μηχανισμός που επιτρέπει σε κάθε χρήστη της μηχανής να ελέγχει τον ρυθμό ροής του espresso με πολύ υψηλή ακρίβεια.

 

Ο έλεγχος του ρυθμού ροής μιας δόσης espresso βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τους baristi να μπορέσουν να αναδείξουν το προσεγμένο καβούρδισμα ενός καφέ καθώς και τα τονίσουν τα ιδιαίτερα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του. Ακόμα η Zero διαθέτει μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά που θα την κάνουν περισσότερο αγαπητή. Όπως για παράδειγμα, τα ανεξάρτητα κρουπ που διαθέτουν επιβλητική χωρητικότητα 0,75 ml για να εξασφαλίσουν ακρίβεια στην θερμοκρασία νερού έως και 2 λεπτά και η ψηφιακή οθόνη αφή. Τέλος έρχεται σε μια βιώσιμη, οικολογική  συσκευασία χωρίς πλαστικό.

 

Η εταιρία Dalla Corte που ξεκίνησε το 2001 από τους Bruno, Paolo και Elsa Dalla Corte, μια οικογένεια που λατρεύει τον καφέ, είναι αρκετά ενθουσιασμένη για το καινούργιο της «παιδί» και έχει ήδη ξεκινήσει τις επιδείξεις από τις 24 Μαΐου για να την γνωρίσουμε καλύτερα.