Η Coffee Expo επιστρέφει στις 30 Σεπτεμβρίου

Η Coffee Expo επιστρέφει στις 30 Σεπτεμβρίου

Στην Νέα Ορλεάνη θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια έκθεση για τον καφέ όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η SCA.

 

Ένα δείγμα ότι επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα είναι ότι ανακοινώνονται καινούργιες ημερομηνίες για τα events του καφέ που για περίπου ενάμιση χρόνο τώρα ακυρώνονταν συνέχεια. Έτσι σε πρόσφατη ανακοίνωση της η SCA (Specialty Coffee Association) ανακοίνωσε ότι η Coffee Expo 2021 θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτώβρη.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά σε μια τέτοια έκθεση μετά από ένα χρόνο και απουσίας» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Διευθυντής της SCA, Γιάννης Αποστολόπουλος. «Βασική μας προτεραιότητα είναι η προστασία της υγείας τόσο των εκθετών όσο των επισκεπτών και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Για αυτό και θα πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να την εξασφαλίσουμε και παράλληλα να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όλα τα αγαπημένα μας event της έκθεσης».

 

Έτσι στην Coffee Expo θα επιστρέψουν οι παράλληλες ενέργειες όπως: τα εθνικά πρωταθλήματα των ΗΠΑ, το Roaster Village όπου θα εκτεθούν προς δοκιμή καφέδες από όλο των κόσμο, τα βραβεία Coffee Design Award καθώς επίσης και θα βραβευθεί το καλύτερο νέο προϊόν της χρονιάς.

 

Μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν επιπλέον οδηγίες σύμφωνα με τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η Coffee Expo που θα έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της υγείας τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών. Για αυτό το λόγο και η παγκόσμια κοινότητα του καφέ με βασικό αρωγό την SCA θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τις τοπικές αρχές υγείας όσο και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 

Οι εγγραφές πάντως για τη συμμετοχή στην έκθεση ξεκινούν από την 1 Ιουνίου του 2021 και μέχρι τις 18 Αυγούστου θα υπάρχει ειδική τιμή συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα coffeeexpo.org.