Νέα εικόνα για τα καταστήματα Γρηγόρη

Νέα εικόνα για τα καταστήματα Γρηγόρη

Η ελληνική αλυσίδα εστίασης γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της, λανσάροντας μία νέα εντυπωσιακή εικόνα για τα στα καταστήματά της.

 

Με καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα και εμπνευσμένα μηνύματα, το νέο κατάστημα Γρηγόρης διατηρεί ατόφιες τις αξίες και την φιλοσοφία του που στηρίζεται στο πάθος, στην δημιουργικότητα, στην ποιότητα, στην υπευθυνότητα και στο χαμόγελο. Με αυτό τον τρόπο, η ελληνική εταιρία εστίασης σηματοδοτεί τo πέρασμα στην καινούργια εποχή, στο κατώφλι του δεύτερου μισού αιώνα λειτουργίας της.

 

Το αποτέλεσμα είναι μία αναβαθμισμένη minimal αισθητική και ένας σύγχρονος χαρακτήρας, που απογειώνουν την εμπειρία των καταναλωτών. Η κυριαρχία του λευκού και του πράσινου, ο μοντέρνος φωτισμός, οι ξύλινοι πάγκοι και η χρήση digital οθονών, έρχονται να αναβαθμίσουν την αγοραστική εμπειρία και να αναδείξουν την τεχνογνωσία του Γρηγόρη στον καφέ αλλά και στο φαγητό.

 

Η νέα εικόνα έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται στα καταστήματα Γρηγόρης. Ανακαλύψτε την και σε εκείνο της γειτονίας λοιπόν και χαρείτε τη νέα εμπειρία που θα σας προσφέρει. Γιατί αυτούς που σας φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό.