KeepCup Thermal: Ένα οικολογικό ποτήρι-θερμός με άποψη

KeepCup Thermal: Ένα οικολογικό ποτήρι-θερμός με άποψη

Πρακτικό, ανοξείδωτο, μοντέρνο και οικολογικό είναι ένα ποτήρι-θερμός που όλοι οι λάτρεις που καφέ θα λατρέψουν να το έχουν.

 

Η τάση με τα επαχρησιμοποιούμενα ποτήρια καλά κρατεί και σιγά σιγά επεκτείνεται και στην δική μας χώρα. Πολλοί λάτρεις του καφέ έχουν ήδη το δικό τους που το «κουβαλούν» καθημερινά μαζί τους είτε πάνε για την δουλεία τους είτε απλά έχουν βγει για μια βόλτα. Από την άλλη όλο και περισσότερες εταιρίες δημιουργούν το δικό τους οικολογικό ποτήρι που τις πιο πολλές φορές είναι όμορφα σχεδιασμένο με προσεγμένο στιλ και φυσικά πάνω από όλα εύχρηστο.

 

Πάνω σε αυτή τη βάση και φιλοσοφία είναι βασισμένα και τα κομψά ποτήρια της KeepCup που όμως πάνε αυτή την τάση ένα βήμα παρακάτω και παρουσίασαν το πρώτο οικολογικό ανοξείδωτο ποτήρι που είναι και θερμός. Τρία λοιπόν σε ένα! Το KeepCup Thermal είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, ηλεκτροχημικά επεξεργασμένο ώστε να μην αλλοιώνει τη γεύση του ροφήματος που θα «φιλοξενεί». Το δε καπάκι του είναι από πολυπροπυλένιο και η τάπα από LDPE. Έχει διπλό τοίχωμα και αεροστεγής θερμομόνωση ώστε να διατηρεί σταθερά την θερμοκρασία του κρύου ή στου ζεστού ροφήματος σας. Τέλος διαθέτει εύκολη ροή από το στόμιο και μπορεί να πάρει και καλαμάκι (ανοξείδωτο ή κανονικό).

 

Ο εργονομικός του σχεδιασμός το καθιστά πολύ εύχρηστο και βολικό. Δεν ζυγίζει πολύ και επίσης χωράει σχεδόν στις περισσότερες θήκες αυτοκινήτων. Επίσης καθαρίζεται αρκετά εύκολα αφού όμως πρώτα το αποσυναρμολογήσετε και συνιστάτε για πλύσιμο στο χέρια για να διατηρηθεί και να μην αλλοιωθεί η φινιρισμένη επιφάνεια λόγω των σκληρών χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται συχνά στα πλυντήρια πιάτων.

 

Το KeepCup Thermal αν και πρόσφατο έχει ήδη διακρίσεις. Το New York Magazine αλλά και το βρετανικό GQ περιοδικό το ψήφισαν ως το καλύτερο επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι καφέ για το 2021. Θα το βρείτε σε πολλά χρώματα και μεγέθη από την εταιρία Yoki.gr (Κεφαλληνίας 7, Αθήνα, τηλ. 2152156626, 2108238085) που είναι και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο.