Χορεύοντας στο ρυθμό του «Μπαμ μπο λεϊο» με έναν καφέ

Χορεύοντας στο ρυθμό του «Μπαμ μπο λεϊο» με έναν καφέ

Με τρία seasonal ροφήματα, ένα limited blend, και μια σειρά από digital δράσεις, τα Coffee Island στήνουν ένα διαφορετικό αποκριάτικο σκηνικό για φέτος.

 

Οι Απόκριες θέλουν μουσική, χρώμα, κέφι, χαρά, διασκέδαση. Για άλλη μια χρονιά όμως δεν θα μπορούσε να την απολαύσουμε όπως θα θέλαμε λόγω της Covid-19 και των περιοριστικών μέτρων. Έτσι η Coffee Island θέλοντας να αλλάξει την διάθεση μας και να προσθέσει μια νότα χαράς σε αυτές τις μέρες, ετοίμασε μια σειρά από γευστικές καρναβαλικές ενέργειες σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της.

 

Ετοίμασαν αρχικά έναν limited καφέ, τον Confetti Blend. Ένα χαρμάνι από 100% Arabica κόκκους από την Αιθιοπία και τη Βραζιλία. Σοκολατένιος με νότες από εσπεριδοειδή και αμύγδαλο που μπορείτε να τον απολαύσετε τόσο σε παρασκευές espresso όσο και σε φίλτρο. Το γλυκό και σοκολατένιο του προφίλ ταιριάζει πολύ με το γάλα δίνοντας ένα απολαυστικό cappuccino ή flat white. Τον Confetti Blend θα τον βρείτε επίσης σε συσκευασία των 200 γραμμαρίων ώστε να τον προμηθευτείτε για το σπίτι σας.

 

Παράλληλα το αποκριάτικο αυτό limited blend αποτελεί βάση για τα δύο seasonal ροφήματα: το λαχταριστό Confetti Latte με σαντιγί και σιρόπι φουντουκιού που πασπαλίζεται με τριμμένο φουντούκι και χρωματιστή τρούφα αλλά και η κρύα εκδοχή του το Confetti Freddo Cappuccino με φυτική κρέμα. Ενώ το τρίτο εποχιακό ρόφημα είναι μια σοκολάτα, η Confetti Chocolate, που σερβίρεται με τον ίδιο απολαυστικό συνδυασμό σαντιγί-φουντούκι-τρούφα.

 

Επίσης ειδικά για αυτή την περίοδο των Αποκρεών, μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ σας ή το ρόφημα σας με μια ηπειρώτικη αλευρόπιτα ή ένα κρουασάν βουτύρου που βρίσκονται σε ειδική τιμή από το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως. Η Coffee Island δημιούργησε το www.coffeeisland.gr/carnival, ένα digital καρναβαλικό περιβάλλον, γεμάτο με ιδέες για να ζήσετε την εμπειρία του καρναβαλιού στο σπίτι. Από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου θα τρέχει ένας διαγωνισμός με πολλά δώρα ενώ την τελευταία Κυριακή των Αποκριών 14 Μαρτίου θα μεταδοθεί σε live streaming μια καρναβαλική συναυλία.