JUST SOLUTIONS: ζάχαρη με… μέτρο

JUST SOLUTIONS: ζάχαρη με… μέτρο

Αυτοί οι αυτόματοι δοσομετρητές ζάχαρης, κάνουν το ρόφημα σας να έχει πάντα την ίδια γλυκάδα.

 

Αναμφισβήτητα η ζάχαρη επηρεάζει την γεύση του καφέ, του τσαγιού αλλά και όλων των ροφημάτων. Και όσο οι φανατικοί λάτρεις του πράσινου κόκκου να «αποδοκιμάζουν» την χρήση της, οι περισσότεροι απλοί καταναλωτές (και δη στη χώρα μας) προτιμούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους με ζάχαρη.

 

Έχοντας αυτό στο μυαλό τους και με σκοπό να τυποποιήσουν τις δόσεις της ζάχαρης για περισσότερη σταθερότητα στη γεύση, οι άνθρωποι της JUST SOLUTIONS δημιούργησαν τους αυτόματος δοσομετρητές ζάχαρης. Οι καινοτόμες μηχανές αυτές λοιπόν, σχεδιάστηκαν από καταξιωμένους επαγγελματίες ώστε να ενσωματώνουν άψογα χαρακτηριστικά εργονομίας και σύγχρονου design σε μίνιμαλ γραμμές με κομψές διχρωμίες. Είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και ανταποκρίνονται σε απαιτητική, καθημερινή χρήση. Η επιλογή του μεγέθους τους, τις καθιστά εύχρηστες και κατάλληλες για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

 

Με τα συστήματα δοσομέτρησης ζάχαρης της JUST SOLUTIONS, οι δόσεις παρέχονται πλέον αυτόματα, με απλό, γρήγορο και επαγγελματικό τρόπο, καταργούν το κουτάλι και δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα της κακής αναλογίας ζάχαρης σε κάθε καφέ.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.  2311 262 213 ή στο email: info@justsolutions.gr