Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία στήριξε πάνω από 4.000 επιχειρήσεις εστίασης

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία στήριξε πάνω από 4.000 επιχειρήσεις εστίασης

“Ένα δώρο για το καλό”: Mια καμπάνια στήριξης για τον πληττόμενο από την πανδημία κλάδο της εστίασης με την υπογραφή της Edenred 

 

Μία πρωτοβουλία με ανταποδοτικά οφέλη, οδήγησε τον περασμένο Δεκέμβριο στην ενίσχυση 4.000 και πλέον επιχειρήσεων εστίασης, υπό την “καθοδήγηση” της Edenred.

 

Με την πρωτοβουλία “Ένα δώρο για το καλό”, η Edenred έδωσε το σύνθημα, καλώντας τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant®, να απολαύσουν μέσω της κάρτας τους αγαπημένες γεύσεις, από καφέ και εστιατόρια του συνεργαζόμενου δικτύου.

 

Με τον τρόπο αυτό, παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα στην αγορά ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο. 

 

Η ενέργεια αυτή διήρκεσε από  1η έως και 31 Δεκεμβρίου, και οι καταναλωτές με κάθε παραγγελία από €10 και άνω, λάμβαναν πίσω μέσω της  Edenred  €3 απευθείας στην κάρτα τους. Έτσι 4.000 συνεργαζόμενα καφέ και εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας ενισχύθηκαν σημαντικά κατά την δύσκολη περίοδο του δεύτερου πανελλαδικού lockdown.

 

Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, καθώς στα συνεργαζόμενα καταστήματα Ho.Re.Ca σημειώθηκε αύξηση 200% του όγκου των συναλλαγών αξίας άνω των 10€ κατά την περίοδο του δεύτερου lockdown συγκριτικά με το πρώτο. Αξιοσημείωτο είναι πως ο όγκος των συναλλαγών ενισχύθηκε κατά 42% και συγκριτικά με τον Δεκέμβριο 2019.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας, ο κος Ιωάννης Κολοβός, CEO της Edenred δήλωσε σχετικά:

 

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η πρωτοβουλία μας έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης από τους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant®. Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε εν μέσω Covid-19, ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τον κλάδο της εστίασης που έχει επηρεαστεί αρκετά και παράλληλα κάνοντας “ένα δώρο για το καλό” δώσαμε το μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα. Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν και στάθηκαν με τον τρόπο αυτό δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου. Από τη δική μας πλευρά, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της νέας εποχής μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες αλλά και ευέλικτα προϊόντα και λύσεις που έχουν σαν στόχο να υποστηρίξουν την επιχειρηματικότητα και σημαντικούς για τη χώρα κλάδους που την περίοδο αυτή περισσότερο από ποτέ έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας”.