Τα Coffee Island φορούν τα χριστουγεννιάτικα τους

Τα Coffee Island φορούν τα χριστουγεννιάτικα τους

Εορταστικά ροφήματα, blend που μοσχοβολούν κανέλα, φουντούκι και gingerbread, μπισκότα με μαρμελάδα κάστανο και παραδοσιακοί κουραμπιέδες γεμίζουν την ελληνική αλυσίδα καφέ με… Χριστούγεννα.

 

Μπορεί να στολίστηκαν με γιρλάντες, μπάλες και φωτάκια όμως τα Coffee Island δεν έμειναν μόνο στην διακόσμηση. Φέτος αποφάσισαν να γεμίσουν τις γιορτινές μας μέρες μας με ροφήματα και λιχουδιές που μυρίζουν… κανέλα, φουντούκι, καραμέλα και κακάο.

 

Πιο συγκεκριμένα αυτές τις μέρες θα βρείτε δύο διαφορετικά Jingle blend. Το πρώτο έρχεται από τον Παναμά και την Βραζιλία. Ο Microfarm Jingle Blend έχει ισορροπημένο χαρακτήρα και ένα γευστικό προφίλ άκρως Χριστουγεννιάτικο: νότες από gingerbread, γλυκόριζα και κακάο. Δοκιμάστε τον και μόνο του σε διπλό espresso αλλά και με γάλα σε ένα χορταστικό cappuccino. Το δεύτερο Jingle Blend, που θα τον βρείτε σε μια φανταστική εορταστική συσκευασία, είναι ένας συλλεκτικός καφές φίλτρου, με ένα αρωματικό συνδυασμό από κανέλα, φουντούκι και βανίλια.

 

Εκτός από αυτά, στο Espresso Bar μπορείτε να αναζητήσετε τα δύο απολαυστικά ροφήματα το Caramel bond latte και το Caramel bond chocolate που έχουν ετοιμαστεί για αυτές τις μέρες. Και τα δύο στολίζονται με λαχταριστή σαντιγί, πασπαλίζονται με κανέλα και σπασμένη καραμέλα.

 

Παράλληλα, μια σειρά από χριστουγεννιάτικες λιχουδιές όπως: μπισκοτακια με μαρμελάδα κάστανο, σοκολατένιο cake με σταφίδες, αμύγδαλα και επικάλυψη λευκής σοκολάτας καθώς και παραδοσιακά κουραμπιεδάκια με αμύγδαλο αλλά και σοκολάτα, θα κάνουν ακόμα πιο γλυκιά και απολαυστική την επίσκεψή σας σε ένα κατάστημα της Coffee Island. Θέλετε και άλλα Χριστούγεννα;

 

ΥΓ

Όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Coffee Island είναι πιστοποιημένα με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης  “Covid Shield” από την TUV AUSTRIA.